Shorttrackschaatsen

- More information...

De meest precieze shorttrack schaats voor iedereen bereikbaar.

Hier vind je CadoMotus en Marchese shorttrackschaatsen. Het resultaat van de succesvolle samenwerking tussen CadoMotus en Paul Marchese. Met de Marchese 1.0 schaats is een baanbrekend concept neergezet. Nooit leek een standaard schoen qua pasvorm en technologie zo op een custom made schoen.

Uitgangspunten bij het ontwerpen van de Marchese Zero buizen was precisie. Want als je met snelheiden van 50km/h door bochten gaat met een radius van 10 meter, dan moet je de grens van wat kan en niet kan opzoeken en weten waar deze ligt. Dan moet je materiaal precies reageren, iedere keer precies hetzelfde. Anders ga je niet tot de grens van wat kan, maar er over heen.

Dat maakt het verschil tussen winnen of niet eens finishen. Daarom is de Marchese Zero, met een revolutionair systeem voor het monteren van de cups, het best bewerkte en best gelijmde staal en met zijn oversized buizen, de beste keuze. CadoMotus neemt de veeleisende shorttracker serieus en sluit geen compromis. Nauwkeurigheid is waar het om draait.

Dat is nu niet alleen meer beschikbaar voor World Cup atleten die een speciale behandeling krijgen. Shorttrack buizen en schoenen van topkwaliteit zijn nu bereikbaar voor iedereen. En dat voor zeer scherpe prijzen en directe, gratis leveringen.

Bovendien heeft CadoMotus alles in huis om je buizen als een wereldkampioen te prepareren. Het Staybent slijpblok bijvoorbeeld, de meest nauwkeurige en meest gebruikte slijpblok door wereldsterren.

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2