Meer afbeeldingen

84mm MPC Black Magic skeelerwiel

Artikelnummer:MPC.17.84.00

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Details:

Het skeelerwiel in 84mm dat jaar in jaar uit de beste prestaties levert als het er echt op aan komt. Black Magic 84mm wielen zijn voor ambitieuze junior en kadetten en geschikt voor zowel de skeelerbaan als op de weg. Geen wiel geeft zoveel feedback, grip, rol en controle. Als het hard moet op lange rechte stukken, maar juist ook als je je grenzen opzoekt in snelle bochten.

De Black Magic is er in drie uitvoeringen:

  • FIRM voor moeilijke omstandigheden, zoals regen, gladde wegen of korte bochten
  • X-FIRM als in een race het uiterste van je gevraagd wordt op snelheid, acceleratie en bochten
  • XX-FIRM als alles meezit en je heel hard wil zonder te veel weerstand

Details

De MPC Black Magic is de succesvolle opvolger van de MPC Road War. MPC patenteerde het zogenaamde MTECH-idee. Het betekent het urethaan van het wiel is opgebouwd uit twee lagen. Een zachte binnenring en een hardere buitenring. Bij veel druk, zoals in bochten, vervormt het urethaan waardoor je meer raakvlak hebt met de ondergrond, zonder dat je veel meer rolweerstand krijgt door de hardere buitenring.

Beginnend wedstrijdrijder of junior wil je op een kampioenschap dat het nergens aan ligt, behalve mogelijk aan jezelf. Met de Black Magic zit je goed. Op topsnelheid en lange rechte stukken heb je veel ‘rol’ en in de bochten of bij gladde omstandigheden grip als je daar met smart op zit te wachten. In moeilijke bochten, in de regen of op gladde pistes.

Door deze technologie komt er een soort momentum vrij in je afzet. Het absorbeert trillingen en geeft je rebound. Onvergelijkbaar met welk ander wiel dan ook.

Op de MPC Black Magic worden ieder jaar wereldtitels gewonnen. In de afgelopen decennia was MPC het vaakst het meest succesvolle wiel van het kampioenschap. Het bewijst dat topatleten kiezen voor MPC als het er écht op aankomt.

Extra informatie

Wheel type Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: 84mm MPC Black Magic skeelerwiel

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Voldoet aan verwachtingen
Kwaliteit