Hoe zorg je ervoor dat je voldoende drinkt tijdens een skeelermarathon wanneer je geen verzorger langs de kant hebt staan? Of stel dat je die mist of dat de bidon uit je handen valt als je hem probeert aan te pakken?

Lees meer
Labels:
Reacties | Geplaatst in Nieuwe producten Cadowiki NL door Eline Verhagen

Kinderhelm voor fietsende kinderenWij houden van actieve kinderen!

Er is niets leuker voor kinderen dan buiten sporten en hard gaan. Maar als ouder is het ook wel eens spannend om te zien. Op je step, skateboard, fiets of skates: met een helm sport je veilig en ben je ook stoer. 

Lees meer
Labels:
0 Reacties | Geplaatst in Nieuwe producten Cadowiki NL door Diederik Hol

Nieuwe shorttrack helmen

19-08-2016 16:12

Cádomotus Alpha helm met optionele aero shieldDe internationale schaatsbond verplicht niet langer het dragen van helmcovers in het shorttrack schaatsen. En als we de helmcover afnemen van de shorttrack helm, komen we er pas achter dat het tijd is voor een revolutie voor helmen in het shorttrack schaatsen. In aerodynamica, gewicht, ventilatie en stijl.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Nieuwe producten Dealerinformatie Cadowiki NL door Cádomotus Workforce

Cádomotus versterkt wereldwijd zijn herkenbaarheid met de introductie van de ‘Cádomotus Brand Singularity’-strategie. Voor het eerst zullen alle producten uit eigen huis dezelfde merknaam dragen en dezelfde uitstraling krijgen. De komende jaren wordt de strategie gefaseerd doorgevoerd.

Lees meer
Labels:
Reacties | Geplaatst in Nieuwe producten Dealerinformatie Cadowiki NL door Diederik Hol

Alles over de schaatshelm

03-03-2015 13:50

Kelly Schouten valt bij de KPN marathonHet dragen van een helm tijdens het schaatsen wordt steeds gewoner. En dat is maar goed ook. Veel schaatsers halen snelheden die hoger liggen dan op de fiets, tot ruim 60 kilometer per uur bij de sprinters. Niet zelden vallen schaatsers ongelukkig op hun hoofd. Acht vragen en antwoorden over helmen voor het schaatsen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport Nieuwe producten Cadowiki NL door CadoMotus workforce