Versatile tas voor gebruik in the transitie zone gedurende triathlons

Nieuwe groeibriljant in de triathlonsport: Cádomotus

Voor de triathlonsport is het altijd goed nieuws als gerenommeerde partijen uit andere sporten de overstap maken en daarmee innovatie en concurrentie brengen op het gebied van triathlonmateriaal. Een van ’s werelds meest gespecialiseerde merken uit de schaats- en skeelersport doet precies dat. Cádomotus heeft nu ook in de triathlonwereld een stevige voet aan wal gezet. En toptriatleten vinden dat goed nieuws!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Topsport Cadowiki NL door Martijn Keijsers

Aerohelm voor triatleten

Ik schijf eigenlijk nooit echt reviews, maar probeer het eens. Bij deze. Een review van de Cádomotus Omega Aero, een helm om hard mee te rijden! Racend op het hoogste niveau vraag ik het maximale van mijzelf en wil ik materiaal wat daarbij aansluit. De Cádomotus Aerohelm sluit daar zeker op aan, iedere watt die gewonnen kan worden hoef je niet te trappen. En in een triathlon vertaalt dat zich in iets betere loopbenen, do I need to say more?

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Topsport Productondersteuning Cadowiki NL door Donald Hillebregt

Vallen en opstaan

19-12-2017 14:11

Kimberly Muusse is sportpsycholoog en marathonschaatsster. Ze schrijft vanuit haar eigen ervaring over hoofdletsel en de mogelijke fysische of psychologische gevolgen. In haar eigen praktijk probeert zij sporters en mensen uit het bedrijfsleven uit te leggen wat een stressprikkel met ons lichaam doet en hoe dit het risico op blessures en ziektes vergroot.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Topsport Cadowiki NL door Kimberly Muusse

Francesca in Cádomotus-Fila team kledingZesvoudig wereldkampioen inline-skaten Francesca Lollobrigida zal komende zomer rijden in de kleuren en op het materiaal van Cádomotus. Het Nederlandse skatemerk sponsort het team waarin ook Lisa van der Geest, Sharon Hendriks en zusje Giulia Lollobrigida in gaan rijden.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Topsport Cadowiki NL door Diederik Hol

Alles over de schaatshelm

03-03-2015 13:50

Kelly Schouten valt bij de KPN marathonHet dragen van een helm tijdens het schaatsen wordt steeds gewoner. En dat is maar goed ook. Veel schaatsers halen snelheden die hoger liggen dan op de fiets, tot ruim 60 kilometer per uur bij de sprinters. Niet zelden vallen schaatsers ongelukkig op hun hoofd. Acht vragen en antwoorden over helmen voor het schaatsen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport Nieuwe producten Cadowiki NL door Cádo Motus workforce

Lisa van der Geest is leidster in het jongerenklassementNiet zelden hoor je schaatsers in de camera zeggen dat ze weer lekker schaatsten… omdat ze hun oude buizen er weer onder geschroefd hebben. Ze hebben het gevoel terug, maar laten tegelijkertijd kansen liggen om doorontwikkeld materiaal zoals de Marchese schaats te gebruiken. We houden niet van veranderen, terwijl we weten dat het niet anders kan.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Topsport Dealerinformatie Cadowiki NL Koopadvies door Cádo Motus workforce

Johnny Colpaert is de nieuwe coach van inline-skate team Cádo Motus. Met de 58-jarige Belg aan het roer hoopt het team zich tussen de topteams van het inline skaten te nestelen. Colpaert is onder meer ex-bondscoach van Nederland en Belgie en in het bezit van een trainer-A diploma. Momenteel is hij hoofdtrainer van de skeeleracademie in Mechelen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport door Cádo Motus Workforce

Van 11 tot 13 oktober presenteert Cádo Motus zich op Bike Motion Benelux, de grootste fietsbeurs van de Benelux. Cádo Motus is een Nederlands merk met internationale allure. In zeven jaar tijd heeft het zich opgewerkt tot één van de sterkste merken ter wereld in de schaats- en skatesport.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport door Cádo Motus Workforce

Post wil winnen

23-05-2013 13:53

Na vier wedstrijden in de KPN marathoncup is Robert Post de verrassende leider van het klassement. De 20-jarige Groninger wil echter meer. “Wedstrijden winnen.”

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport door Cádo Motus Workforce

Eind vorige week kwam Cádo Motus met het bericht te werken aan een hypermoderne skatehal, waar de mogelijkheden eindeloos zouden zijn voor wetenschappelijk onderzoek, grootse evenementen en TV-registratie. De hal van tien miljoen euro is op dit moment nog een ambitie of misschien wel een mooie droom.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport door Cádo Motus Workforce

Skatemerk Cádo Motus heeft vergevorderde plannen om medio 2013 al te beginnen met de bouw van een hypermoderne, overdekte skatebaan op Papendal. De baan moet niet alleen de snelste van de wereld worden, maar zit ook vol technische snufjes waarmee de ontwikkeling van nieuwe materialen naar een volgend niveau moet worden getild.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport door Cádo Motus Workforce

Maar liefst twintig jaar schaatste Jan Maarten Heideman op Raps en dit jaar stapte hij over op de Marchese Record. “Ik raakte het gevoel op mijn oude buizen kwijt en vond het vanaf de eerste meter op Records weer terug.”

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Topsport door Cádo Motus Workforce

Gisternacht is in Washington het vierde seizoen van de Amerikaanse indoor skatecompetitie NSC van start gegaan. De beste skaters uit het land vochten adembenemende duels uit op een houten vloer, in krappe bochten en volgens Amerikaans recept.

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport Cadowiki NL door Cádo Motus Workforce

Bob de Jong wint brons in Vancouver op de olympische spelenAls in 2009 Cádomotus de Marchese Record op de markt brengt, is al snel de aandacht getrokken. Met Trevor Marsicano en Bob de Jong als uithangborden, staat de Record binnen no-time op de podia van internationale wedstrijden. In Vancouver (Olympische Spelen 2010) behaalt Bob de Jong het brons, daarna begint hij aan zijn tweede jeugd. In 2011 en 2012 wordt hij wereldkampioen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst in Topsport Productondersteuning Cadowiki NL door Cádo Motus Workforce

De Marchese Record wordt in 2009 officieel geïntroduceerd onder topschaatsers. De beroemde schoenenmaker Paul Marchese en Cádomotus zijn dan al jaren bezig met het ontwikkelen van het concept. Waarom is de Record zo bijzonder?

Lees meer
Reacties | Geplaatst in Topsport Productondersteuning Cadowiki NL door Cádo Motus Workforce