De beste bochten rij je op Cádo Motus klapschaatsen

Kom je nog niet aan de ronde tijden van vorig seizoen of wil je jouw techniek in een korte tijd flink verbeteren? Probeer dan onze #easycarveblades!

Voel hoe makkelijk je terugstuurt, snel druk opbouwt en snelheid maakt. Meld je aan om onze schaatsen vrijblijvend twee weken lang te testen! De schaatsen worden zonder kosten opgestuurd!

Wat zijn de voordelen van de Cádomotus klapschaatsen?

Steeds meer marathonrijders kiezen voor Cádo Motus 525 of 852 schaatsen. Waarom? Omdat je daarmee superieure bochten rijdt, omdat je makkelijk snelheid houdt, ook als je vermoeid raakt. Als jij beter wil worden, moet je jouw eigen keuzes durven te maken! Net als de dames van het mkbasics.nl marathonschaatsteam.

Tijdens de testavonden in de afgelopen jaren op verschillende banen in Nederland is gebleken dat ook veel recreatieve schaatsers beter leren overkomen, glijden en terugsturen op onze schaatsen. Ze houden langer druk en bouwen snelheid op in de bocht. Ervaar het zelf!

Wil jij de #easycarveblades uitproberen?

Reageer op dit bericht hieronder als je wil testen. Geef daarbij aan welke schoenmaat je hebt en welke schaatsonderstellen je het liefst wil testen: de 525 of de 853. In de link hieronder vind je meer informatie over de verschillen.

Wil je weten lengte lengte schaatsbuis het beste voor jou is? Lees dan meer over schoenmaten & buislengtes hier.

Lees ook: Jonge schaatsers kiezen voor Cádomotus Klapschaatsen of: De verschillen tussen de Cádomotus Record 853, 525 en NSX® schaatsen