Van 11 tot 13 oktober presenteert CadoMotus zich op Bike Motion Benelux, de grootste fietsbeurs van de Benelux. CadoMotus is een Nederlands merk met internationale allure. In zeven jaar tijd heeft het zich opgewerkt tot één van de sterkste merken ter wereld in de schaats- en skatesport.

Dat succes heeft het merk te danken aan haar drang naar innovatie en het aangaan van strategisch sterke coalities met wereldmerken in dezelfde branche, zoals Mariani (handgemaakte skeelerschoenen) en Marchese (custom schaatsschoenen). Beide merken staan bekend om hun expertise en vele Olympisch kampioenen maken daar gebruik van.

CadoMotus biedt momenteel complete productlijn voor de professionele en competitieve wedstrijdschaatser en skater. Sinds dit jaar is er een aantrekkelijke serie skeelers die de sport toegankelijk maakt voor iedereen; van jeugd tot recreatieve sporter, maar ook voor dealers zonder specifieke kennis van de sport.
Het gaat om de Rookie skeelers, welke dankzij een voortreffelijke pasvorm en stabiliteit het plezier in de sport vergroten. De skeelers vereisen weinig onderhoud en zijn zeer betrouwbaar en duurzaam.

Directeur/eigenaar ir. Diederik Hol ziet Bike Motion als een kans om met nieuwe potentiële dealers in contact te komen. 'Fietsen en schaatsen of skeeleren kennen veel overeenkomsten, naast het feit dat er vele sporters zijn die twee of drie disciplines beoefenen, zijn de sporten in zakelijk opzicht ook complementair. De skeelersport leeft weer bij de jeugd en dit biedt kansen'.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen CadoMotus op de Bike Motion van 11 tot 13 oktober vinden op stand D036, Hal 10.