De job van Online & Social Marketeer, wie zoeken wij?

Je bent doorlopend bezig met het bedenken en schrijven van content. Je creëert en beheert zélf de content (tekst én beeld) op onze eigen online kanalen zoals de websites, social media en met mail software zoals MailChimp. Je speelt razendsnel in op actuele evenementen, en sportprestaties.

Je bedenkt content strategieën om bestaande en nieuwe producten bij de juiste doelgroepen onder de aandacht te brengen;

Een belangrijke doelstelling is om de unieke eigenschappen van de verschillende Cádomotus producten overtuigend over te brengen naar de consument en onze resellers. In samenwerking met (technische) collega's weet jij kennis om te zetten in content.

Je gaat voor kwaliteit en consistentie in de communicatie uitingen en bewaakt doorlopend dit proces. Alles wat je doet is in lijn met het imago van Cádomotus.

Online communicatie doe jij met enige kennis van o.a. SEO;

De functie

Part-time (16 uur)
Voornaamste werkzaamheden:

  • beheer van beschrijvingen en afbeeldingen van de website die draait op Magento
  • opstellen en regelmatig versturen van emailings (MailChimp) in Nederlands en Engels
  • content verzorgen op het Cádomotus blog in Nederlands en Engels

Functie-eisen, wat verwachten wij?

  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur richting (online) marketing, ICT & Media, gecombineerd met 1 à 2 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent zeer actief op social media en hebt goed inzicht in het social marketing landschap en vernieuwende technologieën. Optimalisatie tools en methodes (Analytics, SEO, etc.) beheers jij als geen ander.
  • Een praktische instelling, je vindt het leuk nieuwe ideeën om te zetten in concrete acties.
  • Ten slotte ben je een ster in creatief schrijven in de Nederlandse en Engelse taal en beschik je over kennis van Adobe Creative Suite.
  • Een sterkte affiniteit met top-sport.

Ben je geïnteresseerd, stuur hieronder een reactie met motivatie of mail je sollicitatie met CV naar diederik@cadomotus.com (kopie naar gerlien@cadomotus.com), of neem telefonisch contact op via 038-4608104.