Meer afbeeldingen

  • Cádomotus-Marchese 111 short track speed skates
  • Shorttrack schaats
  • Shorttrack schaats aanbieding
  • Cádomotus-Marchese 111 short track speed skate
  • Cádomotus-Marchese 111 short track speed skate
  • Cádomotus-Marchese 111 short track speed skate

Cádo Motus-Marchese 111 shorttrack schaats

Artikelnummer:MAR.00.01

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid:Niet in voorraad

✓Gratis levering voor bestellingen vanaf €100 ✓100-dagen retourgarantie

Details:

Het topmodel shorttrack schaats in de markt, voor een haast onmogelijk toegankelijke prijs. De Cádo Motus-Marchese 111 shorttrack schaats biedt het meeste gevoel en de beste controle voor de meest spectaculaire inhaalacties.

De Cádo Motus-Marchese 111 shortrack schaats is ontworpen door custom schaatsschoenen maker Paul Marchese. Deze wedstrijdschaats is zijn tijd ver vooruit met talloze innovatieve details die de rijder meer stabiliteit geeft bij hoge snelheden. Cádo Motus-Marchese 111 shorttrack schaats kopen? Deze schaats is ook verkrijgbaar bij Cádo Motus dealers.

Details

De shorttrack schaats die je tot in perfectie leert schaatsen. Het topmodel in de markt, voor een haast onmogelijk toegankelijke prijs.

Zero schaatsbuizen

De Marchese Zero buizen zijn revolutionair in vele opzichten en ontworpen in samenwerking met de beroemde shorttrack coach en materiaalman Paul Marchese. Alles in deze messen is gericht op het leren voelen van de grenzen van wat mogelijk is. Alles voor de laatste paar procent die het verschil maken tussen winnen en verliezen. Ontworpen voor schaatsers die perfectie zoeken.

Daartoe is de buis oversized voor extra stijfheid. De speciale lijm waarmee het mes in de buis is gezet, geeft de respons die je zoekt als je op de limiet zit. Het unieke montagesysteem van de cups zijn compromisloos. Speling is onmogelijk,  en er kan ook nooit ongewenste spanning op de buis worden gedraaid.

111 Shorttrack Schaatsschoen

Honderd en elf meter, dat is het domein van schaatsers die houden van strakke bochten, druk op de benen en het zoeken van de grens van wat mogelijk is. Dit vereist een schoen die je het vertrouwen geeft om te durven hangen in de bochten. De Cádo Motus 111 is zo’n schoen.

Deze schaatsschoen is echt speciaal. De kennis van de beroemde schoenenmakers Paul Marchese en Davide Mariani en de ver door ontwikkelde leest van de inmiddels succesvolle langebaanschoen Marchese Ikazuchi komen samen. Helemaal nieuw, met een bijzonder goede pasvorm, strakke fit én vervormbaarheid bij warmte én extreme stijfheid die je helpt om jezelf maximaal te testen in de bochten.

Op alle kritieke punten is deze schoen de beste stock-schoen in de markt. Niet alleen qua leest, waardoor van zere voeten geen sprake hoeft te zijn. Alle straps, veterogen en stiknaden zijn versterkt. De bevestigingspunten zijn altijd recht uitgelijnd, zodat er geen ongewenste spanning op de schoen of de buis komt bij het aandraaien. Een nieuwe lijm zorgt ervoor dat het leer niet zomaar opgeeft.

De shorttrack schaatsschoen is zeer mooi afgewerkt met de inmiddels karakteristieke Cádo Motus microfiber carbon look. Deze schoen geeft gegarandeerd jarenlang plezier en het vertrouwen om je grenzen te verleggen.

Lees meer over de schaatsschoen, het schaatsijzer en de ontwikkeling via de onderstaande links:

Meer info over de Zero blade

Extra informatie

Framemateriaal Nee
Frame hoogte (mm) Nee
Schoenbevestiging Nee
Materiaal schoenkuip Glass en carbonvezel
Wheel setup Nee
Thermo vervormbaarheid Hiel en enkel
Boot degree of stiffness Hard rond de enkel
Materiaal schaatsmes S390PM Bimetaal 67-68HRC

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Cádo Motus-Marchese 111 shorttrack schaats

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Voldoet aan verwachtingen
Kwaliteit