Meer afbeeldingen

Geïntegreerde lenzen voor Omega Aerospeed helm

Artikelnummer:CMS.06.85
 64,50

Beschikbaarheid:In voorraad

Details:

De Cádomotus Omega lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Omega aero fietshelm met vizier. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen.

Geïntegreerde lenzen voor Omega Aerospeed helm kan worden gekocht in veelvoud van 1.
 64,50

Opties

* Verplichte velden

€ 64,50

Details

De Cádomotus Omega schaatshelm is ontworpen in combinatie met de Aerospeed lenzen. Deze precieze fit volgt de aërodynamische lijnen van de schaatshouding. De lenzen klikken met magneten vast rond je voorhoofd. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen.

 

Er zijn drie lenzen beschikbaar voor de Omega schaatshelm:

 • SKYnight. Een neutrale, blanke lens
 • SKYfall. Een gele lens met een Blue Revo(R) coating voor meer contrast en afname van schittering. Geschikt voor indoor schaatsbanen, bij wit licht en mistige omstandigheden.
 • SKYlight. Een lens met een donkergrijze tint voor lager contrast en bescherming van de ogen bij fel licht.
 • SKYred. Een lens met een donkergrijze tint voor meer contrast en bescherming van de ogen bij fel licht.

Alle SKY lenzen bieden UV400 bescherming. Dit is de best mogelijke bescherming voor je ogen tegen zowel UVA als UVB.
De lenzen zijn tevens EN166 en EN174 getest door SGS, het meest toonaangevende inspectie-, verificatie-, test- en certificeringsbedrijf ter wereld

Twee doordachte innovaties

De Blue Revo (R) coating helpt je aan beter zicht. De weerspiegeling van ijs of sneeuw zit qua kleur in het blauwe spectrum. Het is bekend dat ogen zich niet goed kunnen focussen in blauw licht. De Blue Revo (R) coating reflecteert blauw licht en benadrukt contrast. Deze coating is daarmee erg geschikt voor schaatsen.


Gedecentraliseerde lens

Een geschikte lens voor schaatsers is een lens die de vorm van het hoofd volgt en ondanks de extreme curve toch maximaal perifeer zicht geeft. De Aerospeed lenzen zijn daarom gedecentraliseerd, waarmee het prisma-effect wordt gecorrigeerd. Het prisma-effect kan tot vermoeide ogen en zelfs tot hoofdpijn leiden.

Met een gedecentraliseerde lens is het optische midden van de lens niet meer hetzelfde als het mechanische centrum. De lens is aan één kant dikker dan aan de andere kant, waardoor het licht op de juiste manier geleid wordt richting je ogen.

Extra informatie

Suitable for Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Geïntegreerde lenzen voor Omega Aerospeed helm

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Voldoet aan verwachtingen
Kwaliteit

Klantenbeoordelingen

 • Prijs
  Voldoet aan verwachtingen
  Kwaliteit
  Prima vizier
  Review door Remcoon 07-06-2017
  Makkelijk aan te brengen vizier, goede ventilatie en makkelijk schoon te maken.
 • Prijs
  Voldoet aan verwachtingen
  Kwaliteit
  Rust aan het hoofd
  Review door Lentenon 07-06-2017
  De lens voert rijwind langs het hooft op een dusdanige manier dat het over de oren lijkt te verdwijnen. Ik ervaar daardoor rust aan mijn hoofd. De lens is uit 1 stuk gemaakt en daardoor is het blikveld groot en zonder verstoring en heb je super zicht. De meest donkere uitvoering mag voor mij nog wel een slag donkerder voor hele zonnige dagen.
 • Prijs
  Voldoet aan verwachtingen
  Kwaliteit
  Klikken werkt prima
  Review door Catelijneon 06-06-2017
  Ik had altijd wat moeite met brillen, want ik hou niet van iets op mijn neus en een bril beslaat snel bij mee. Met deze lens allemaal verleden tijd. Op en af klikken is moeiteloos.