Fietsen | Fietsrugzak & Aero Fietshelm met Vizier

Fietsen | Fietsrugzak & Aero Fietshelm met Vizier

Ben je op zoek naar de mooiste en beste fietshelm? De nieuwe generatie aero fietshelmen vind je bij Cádomotus. Topkwaliteit, scherpe prijzen en directe levering. Onze collectie aerodynamische fietshelmen zijn geschikt voor alle vormen van speedskaten en fietsen, waar het gaat om aerodynamica, veiligheid, gewicht, fit en ventilatie. Naast deze Alpha helm is er nu de Omega fietshelm met vizier, de ver doorontwikkelde racefiets helm met honingraattechniek en high-end lenzen. Al onze fietshelmen zijn gecertificeerd door de UCI (fietsen). Je kunt de Cádomotus aero fietshelm met vizier bij onze dealers kopen of online bestellen in onze webshop.

Hier vind je ook fietsrugzakken. Alles wat je van Cádomotus mag verwachten. Stijl, functionaliteit, kwaliteit. Met deze fietsrugzakken heb je al je fietsspullen bij de hand en beleef je de mooiste avonturen.

 1. Airflow Fietsrugzak

   79,50

  Deze fietstas is gemaakt om al je fietsspullen handig in op te bergen. Of dat het dagelijkse woon-werkverkeer is, een vakantie in de bergen of als handbagage voor in het vliegtuig. Deze fietsrugtas kan alles hebben. In de rug van de tas is een ultralicht frame toegepast, waardoor de rugzak niet plat op je rug hangt. Dit geeft ventilatie, voorkomt zweet, is comfortabel en dankzij de straps om je middel zit de tas stabiel op je lijf. Heerlijk om te dragen! Niet voor niets is dit de best verkochte tas in de schaatssport.

  Meer info
 2. Versatile fiets en triathlon sporttas / rugtas

   119,50

  Triathlon tas kopen of op zoek naar een veelzijdige waterdichte sporttas / rugzak voor het wielrennen en mountainbiken? De Cádomotus Versatile rugzak is de meest veelzijdige sporttas op de markt, een rugzak voor fietsers en triatleten waar alles mee mogelijk is. De enige transitie tas die je vanaf nu nodig hebt als je aan fietsen, mountainbiken of triatlon doet en waar alles in past. Uit ervaring weten wij dat deze tas gewoon nooit kapot gaat. Het waterdichte materiaal is sterk en als de rugzak vies wordt, veeg je hem gewoon weer schoon. Alle sluitingen, ritsen en stiksels zijn van robuuste kwaliteit. Met deze triathlon rugtas hoef je niet voorzichtig te zijn. 

  Meer info
 3. Airflow Fietsrugzak

   79,50

  Deze fietstas is gemaakt om al je fietsspullen handig in op te bergen. Of dat het dagelijkse woon-werkverkeer is, een vakantie in de bergen of als handbagage voor in het vliegtuig. Deze fietsrugtas kan alles hebben. In de rug van de tas is een ultralicht frame toegepast, waardoor de rugzak niet plat op je rug hangt. Dit geeft ventilatie, voorkomt zweet, is comfortabel en dankzij de straps om je middel zit de tas stabiel op je lijf. Heerlijk om te dragen! Niet voor niets is dit de best verkochte tas in de schaatssport.

  Meer info
 4. Cádomotus Delta fietshelm

   89,50

  De Cádomotus Delta is een extreem ventilerende wielerhelm en wordt onder andere gebruikt door de topcompetitieploeg van NWVG met onder andere Sven Kramer en Gary Hekman. Een fietshelm die je niet dwars zit bij zomerse temperaturen. Een professionele racefiets helm, die er ook zo uitziet, maar dan voor een betaalbare prijs.

  Lees ook de review van de Delta helm op Racefietsblog.nl

  Meer info
 5. Cycling Gear Bag

  Be more organized than ever!

  Our cycling backpacks are everything you can expect from Cádomotus. Style, functionality and quality. Keep all your gear organized and close to you and make the best memories.

  Click here!

 6. Omega Aero fietshelm met vizier (losneembare lens)

  Vanaf:  159,50

  Tot: € 224,00

  De aerodynamische Omega Aero fietshelm is een traditionele helm, een aerohelm en een tijdrithelm in één. De Cádomotus Omega fietshelm met vizier is ontworpen in combinatie met de Aerospeed lenzen. Deze precieze fit van het fietshelm / scherm volgt de aërodynamische lijnen van een ambitieuze fietshouding. De lenzen van je vizier klikken met magneten vast rond je voorhoofd. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen. Meer info
 7. Geïntegreerde lenzen voor Omega Aerospeed helm

   64,50
  De Cádomotus Omega lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Omega aero fietshelm met vizier. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen. Meer info
 8. Alpha-Y Aero fietshelm en kinderhelm

   69,50
  Nederlandse kwaliteit! Een coole gecertificeerde 3-in-1 aero kinderhelm kopen voor al je sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! De stoere Alpha-Y fiets kinderhelm / fietshelm voor kinderen is veilig en verstelbaar en voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, kinderfietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen. Deze kinderhelm voor je fiets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en blauw. Meer info
 9. Waterflow Fietsrugzak

   89,50

  Deze waterdichte rugzak voor fietsers helpt je om op avontuur te gaan én alles mee te nemen wat je nodig hebt. De fietstas voor alle fietsspullen is licht, vormt ergonomisch om je rug en je klikt hem vast om je middel. De rugtas is waterdicht, zodat niets tijdens je trip te gek is. In de bergen, op de fiets naar je werk of voor een vakantie-avontuur in de bergen. De waterdichte fietsrugzak voor race, mountainbike, speed pedelec en sportief woon-werkverkeer.

  Lees ook de review van de Waterflow fietsrugtas op Racefietsblog.nl

  Meer info
 10. Omega Triathlon & Time Trial Helmet

  Vanaf:  159,50

  Tot: € 224,00

  Looking for the best ventilated TT helmet with visor for time-trials or triathlon? The Cádomotus Omega Aero time trial helmet protects your head and provides aerodynamic performance that you need to cheat the wind. This aero helmet is your best cycling upgrade.

  Most aero time trial helmets often won’t ventilate nearly as much as a conventional road helmet. That’s not an issue for racing Olympic distances in North European or US temperatures, but a major consideration in Ironman Triathlons. The Omega is not only a great looking, safe and aerodynamic helmet for triathletes, but its also great fitting and gets easy on and off in transition zones. The magnetically fastened visor can quickly be attached in upside down position to make your transition as fast as possible.

  The honeycomb structure makes the Omega TT helmet superlight at 315g including the high definition lens.

  Meer info
 11. Cádomotus Resizer Inlegzolen voor fietsschoenen

   29,50

  Groeien jouw kinderen ook ieder seizoen uit hun fietsschoenen? De Cádomotus Resizer inlegzooltjes zijn ideaal voor jeugdige weg wielrenners of mountainbikers! Je kunt zo langer blijven fietsen met één paar fietsschoenen en zo besparen in de aanschaf kosten. Maak een fietsschoen tot 2 maten kleiner door gebruik te maken van onze unieke Cádomotus Rookie Resizer inlegzolen. Deze twee speciale zooltjes passen perfect in elkaar zodat je van een maat 34 schoen, een maat 32 of maat 33 schoen maakt. De inlegzooltjes zijn tevens verkrijgbaar in diverse andere maten.

  Meer info