Fietshelmen | Aero Racefiets Helm & Mountainbike Helm

Op zoek naar een aerodynamische fietshelm met vizier voor wielrennen of mountainbiken? De nieuwe generatie fietshelmen vind je bij Cádomotus. Stijlvolle en veilige racefiets helmen en mountainbike (MTB) helmen. Topkwaliteit, scherpe prijzen en directe levering. Onze collectie (aero) fietshelmen zijn geschikt voor alle vormen van speedskaten en fietsen, waar het gaat om aerodynamica, veiligheid, gewicht, fit en ventilatie. Naast deze Alpha helm is er nu de Omega, de ver doorontwikkelde aero fietshelm met vizier, met honingraattechniek en high-end lenzen. Al onze fietshelmen / racefiets helmen zijn gecertificeerd de UCI (fietsen). Bekijk ook onze topkwaliteit fietsrugzakken met een speciale vakken voor je fietsschoenen en fietshelm! Op zoek naar de beste fietshelm van 2018?

 

De Cadomotus Omega Aerohelm is winnaar van BikeMotion award 2018!

 1. Omega Aero fietshelm met vizier (losneembare lens)

  Vanaf:  179,50

  Tot: € 244,00

  Winnaar van de BikeMotionAward 2018 voor meest innovatieve product: de Omega aero helm. De Omega fietshelm is een aerodynamische fietshelm met vizier geschikt voor de baan, weg, criteriums, tijdritten en schaatsen!  Dus een helm die officieel goedgekeurd is voor zowel de fietssport als de de schaatssport, met een mooie aerodynamische belijning. Aerohelmen worden met name steeds populairder bij het wielrennen. De Omega helm is een goed geventileerde helm die ook erg in trek is bij tijdritten vanwege het geïntegreerde vizier. Deze wordt simpel bevestigd met 3 sterke magneten en is in een handomdraai af te nemen en op de helm te plaatsen, waarbij de aerodynamische belijning behouden blijft. Met het vizier in deze opgeborgen positie is de helm ook zonder moeite op en af te zetten. Ook de ideale fietshelm met vizier voor brildragers. De twee grote ventilatieopeningen aan de voorzijde maken deze helm extra goed ventilerend en de honingraatstructuur beschermt tegen insecten.

  Meer info
 2. Omega Triathlonhelm & Tijdrithelm

  Vanaf:  179,50

  Tot: € 244,00

  De Omega fietshelm is een aerodynamische fietshelm geschikt voor de tijdritten en triathlons! Een tijdrithelm die officieel goedgekeurd is met een mooie aerodynamische belijning. De Omega fietshelm is een goed geventileerde helm die ook erg in trek is bij tijdritten vanwege het geïntegreerde vizier. Deze wordt simpel bevestigd met 3 sterke magneten en is in een handomdraai af te nemen en op de helm te plaatsen, waarbij de aerodynamische belijning behouden blijft. Met het vizier in deze opgeborgen positie is de helm ook heel makkelijk op en af te zetten. Dit kan belangrijke tijdswinst opleveren tijdens de transitie omdat het gestuntel van een triathlon helm met vast vizier voorkomen wordt. Ook biedt het losneembare vizier van deze triathlonhelm de mogelijkheid om water in je gezicht te spuiten tijdens warme zomerse omstandigheden.

  De Omega Tijdrithelm & Triathlon Fietshelm is superlicht met 315g inclusief de high definition lens en Winnaar van de BikeMotionAward 2018 voor meest innovatieve product!

  Meer info
 3. Cádomotus Delta fietshelm

   89,50

  De Cádomotus Delta is een extreem ventilerende wielerhelm en wordt onder andere gebruikt door de topcompetitieploeg van NWVG met onder andere Sven Kramer en Gary Hekman. Een fietshelm die je niet dwars zit bij zomerse temperaturen. Een professionele racefiets helm, die er ook zo uitziet, maar dan voor een betaalbare prijs.

  Lees ook de review van de Delta helm op Racefietsblog.nl

  Meer info
 4. Cádomotus Delta Helm Rood

   99,50
  Cádomotus Delta helm in de kleur rood. Deze helm is zowel bruikbaar als skeelerhelm en als fietshelm bij het wielrennen of mountainbiken. Meer info
 5. Schaats- of fietshelm bestellen in jouw clubkleuren met logo's en sponsornaam

  Misschien draag je allemaal al hetzelfde schaatspak of fietsshirt, maar het is pas compleet als je ook een custom helm draagt in teamkleuren. Je helm is misschien wel één van je opvallendste kledingstukken! Daarom kan je bij Cádomotus de helm in de kleur bestellen die matcht met jouw outfit! De Aero helmen bieden veel ruimte voor sponsorlogo's of een clublogo. Bekijk onze opties en voorwaarden.

  Kijk hier!
  Jou eigen helm met sponsorlogo's
 6. Alpha-Y Aero fietshelm en kinderhelm

   79,50
  Nederlandse kwaliteit! Een coole gecertificeerde 3-in-1 aero kinderhelm kopen voor al je sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! De stoere Alpha-Y fiets kinderhelm / fietshelm voor kinderen is veilig en verstelbaar en voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, kinderfietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen. Deze kinderhelm voor je fiets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en blauw. Meer info
 7. Geïntegreerde lenzen voor Omega Aerospeed helm

   64,50
  De Cádomotus Omega lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Omega aero fietshelm met vizier. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen. Meer info