Fietsrugzakken | Waterdichte Sporttas & Fietsrugtas

De Cádomotus sporttas voor fietsers is een handige en mooie fietsrugzak. Met deze race sporttas heb je al je spullen bij de hand op weg naar een training, tocht of wedstrijd, maar ook als je een avontuurlijke rit door de natuur en de bergen gaat maken. Ook de ideale waterdichte fietstas voor woon-werkverkeer op een elektrische fiets of speed pedelec! Deze fietsrugtas is ideaal voor het opbergen van je fietsspullen zoals je fietshelm, fietsschoenen, fietskleding en accessoires Deze fietsrugtas kan alles hebben wat de weersomstandigheden ook zijn, je bagage zit veilig opgeborgen en goed georganiseerd in de robuuste rugzak.

Het assortiment sporttassen voor fietsers biedt alles wat je van Cádomotus mag verwachten. Stijl, kwaliteit en maximaal functioneel. Niet voor niets is dit tevens de best verkochte tas in de schaatssport.

 1. Versatile fiets en triathlon sporttas / rugtas

   129,50

  Triathlon tas kopen of op zoek naar een veelzijdige waterbestendige sporttas / rugzak voor het wielrennen en mountainbiken? De Cádomotus Versatile rugzak is de meest veelzijdige sporttas op de markt, een rugzak voor fietsers en triatleten waar alles mee mogelijk is. De enige transitie tas die je vanaf nu nodig hebt als je aan fietsen, mountainbiken of triatlon doet en waar alles in past. Uit ervaring weten wij dat deze tas gewoon nooit kapot gaat. Het waterdichte materiaal is sterk en als de rugzak vies wordt, veeg je hem gewoon weer schoon. Alle sluitingen, ritsen en stiksels zijn van robuuste kwaliteit. Met deze triathlon rugtas hoef je niet voorzichtig te zijn. 

  Meer info
 2. Waterflow Fietsrugzak

   99,50

  Deze IP64 waterdichte rugzak voor fietsers helpt je om op avontuur te gaan én alles mee te nemen wat je nodig hebt. De fietstas voor alle fietsspullen is licht, vormt ergonomisch om je rug en je klikt hem vast om je middel. De rugtas is spatwaterdicht met gecoate ritssluitingen, zodat niets tijdens je trip te gek is. In de bergen, op de fiets naar je werk of voor een vakantie-avontuur in de bergen. De waterflowtas is gemaakt van een waterdichte stof. Prima om je spullen droog te houden in lichtere, mildere regenbuien. De ideale fietsrugzak voor race, mountainbike, speed pedelec en sportief woon-werkverkeer.

  Lees ook de review van de Waterflow fietsrugtas op Racefietsblog.nl

  Meer info
 3. Airflow Fietsrugzak

   79,50

  Deze fietstas is gemaakt om al je fietsspullen handig in op te bergen. Of dat het dagelijkse woon-werkverkeer is, een vakantie in de bergen of als handbagage voor in het vliegtuig. Deze fietsrugtas kan alles hebben. In de rug van de tas is een ultralicht frame toegepast, waardoor de rugzak niet plat op je rug hangt. Dit geeft ventilatie, voorkomt zweet, is comfortabel en dankzij de straps om je middel zit de tas stabiel op je lijf. Heerlijk om te dragen! Niet voor niets is dit de best verkochte tas in de schaatssport.

  Meer info
 4. Versatile triathlon transitie tas TORQ edition

  Van: € 129,50

  Speciale prijs  99,50

  De Cádomotus Versatile sporttas is niet alleen de ideale triathlon rugtas. Deze waterdichte sporttas is ook de ideale:

  - schaatstas voor schaatsers en skaters
  - een sporttas voor fietsers;
  - een sporttas voor de sportschool / fitness

  Meer info

De beste kwaliteit fietsrugzak verkrijgbaar in stijlvolle kleurstellingen

De Waterflow fietsrugzak is een waterdichte fietsrugtas voor al je fietsspullen. Onze Versatile fiets rugtas en triatlon tas is naast een veelzijdige sporttas ook een transitie rugtas en sporttas voor de triatlon sport. Waterdicht en zeer stijlvol! Deze Cádomotus fietsrugzakken kun je kopen in diverse kleuren.