Meer afbeeldingen

  • Cádomotus Rookie Resizer
  • Insoles for bike shoes

Resizer sportzooltjes voor schaats-, skeeler-, fiets- of skischoenen | 3 schoenmaten in 1 | inlegzolen voor kinderen

Artikelnummer:CMS.02.20

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

 29,50

Beschikbaarheid:In voorraad

✓Gratis levering voor bestellingen vanaf €100 ✓100-dagen retourgarantie

Details:

Groeien jouw kinderen ook ieder seizoen uit hun fietsschoenen, of schaatsen, of skischoenen? De Cádo Motus Resizer inlegzooltjes zijn ideaal voor jeugdige weg wielrenners of mountainbikers! Je kunt zo langer blijven fietsen met één paar fietsschoenen en zo besparen in de aanschaf kosten. Maak een fietsschoen, schaatsschoen of skischoen tot 2 maten kleiner door gebruik te maken van onze unieke Cádo Motus Rookie Resizer inlegzolen. Deze twee speciale zooltjes passen perfect in elkaar zodat je van een maat 34 schoen, een maat 32 of maat 33 schoen maakt. De inlegzooltjes zijn tevens verkrijgbaar in diverse andere maten.

Resizer sportzooltjes voor schaats-, skeeler-, fiets- of skischoenen | 3 schoenmaten in 1 | inlegzolen voor kinderen kan worden gekocht in veelvoud van 1.
 29,50

Opties

* Verplichte velden

€ 29,50

Details

Resizer inlegzolen: maak je fietsschoenen tot twee maten kleiner

Als je kinderen klein zijn, kun je beginnen met sportschoenen op normale pedalen. Maar vanaf dat ze iets groter en sterker worden is dat eigenlijk geen goede optie meer. Je kinderen willen sneller en je stapt over op klikpedalen.

Goed leren fietsen heeft alles te maken met je zeker voelen op de fiets. Of beter gezegd, met de juiste maat, afstelling en kleding inclusief pasvorm van de schoenen. Je zadel kan omhoog, maar de schoenen? Die voeten, die blijven maar groeien, dus schoenen koop je liever een paar maten groter. Nu was dat tot nu toe geen goed idee, maar er zijn inlegzolen waarbij je niet alleen de lengte, maar ook de breedte en de hoogte van je fietsschoen kunt aanpassen. Het volume van de voet in de schoen blijft in verhouding en daarmee behoud je dus de goede pasvorm en controle over je cadans en aanzet..

Het juiste gevoel

De Cádo Motus Resizer sportzooltjes passen precies in de fietsschoen, de fluo-groengekleurde antislip zorgt voor een perfecte aansluiting met het binnenwerk van de schoen. De zooltjes die de schoen één of twee maten kleiner maken doen dat niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte en hoogte waardoor het volume van de voet ergonomisch correct blijft. Je gaat niet schuiven in de schoen. Sterker nog, terwijl je kracht zet, houd jij het juiste, fijne gevoel.

Speciale inlegzooltjes voor schoenen met een harde onvervormbare zool

De zooltjes zijn speciaal ontwikkeld voor schoenen met een harde (kuip)zool. In tegenstelling tot zolen voor loopschoenen, zijn de Cádo Motus Resizer zolen hard en kunnen deze niet buigen. Er zit geen demping in, omdat dit de krachtoverbrenging verstoort. De zooltjes zijn een verlengstuk van je voet, in plaats van een onhandige tussenoplossing.

De beslissing om te kiezen voor kwalitatief goede schoenen voor jonge kinderen is hiermee een stuk dichterbij gekomen. Want kwalitatief goede schoenen zijn kwalitatief goed te verkleinen. Daardoor kunnen kinderen twee tot drie keer langer doen met dezelfde fietsschoenen. En kunt u als ouders investeren in béter materiaal.

Extra informatie

Gewicht (g) 120
Materiaal TPU

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Resizer sportzooltjes voor schaats-, skeeler-, fiets- of skischoenen | 3 schoenmaten in 1 | inlegzolen voor kinderen

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Voldoet aan verwachtingen
Kwaliteit