Meer afbeeldingen

  • Cádomotus Nero iD klapschaats
  • Cádomotus Nero iD klapschaats
  • Cádomotus Nero iD klapschaats
  • Klapschaatsen

Cádo Motus Nero iD klapschaats

Artikelnummer:MAR.00.06

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaarheid:Niet in voorraad Levertijd 3-4 weken

✓Gratis levering voor bestellingen vanaf €100 ✓100-dagen retourgarantie

Details:

Cádo Motus Nero iD klapschaats. De Nero iD klapschaatsen zijn optimaal als het gaat om vermogen, balans en controle. Mét Cádo Motus Nero schaatsschoen van schoenenmaker Davide Mariani, een Cádo Motus Record klapschaats onderstel en kies je eigen favoriete kleur voor deze schaatsen! #easycarveblades

Details

Cádo Motus Nero iD klapschaatsen is ons Topmodel!

 

De Cádo Motus Nero iD klapschaatsen zijn ons topmodel. Waar we trots op zijn.

  • Cádo Motus Nero schoen
  • Cádo Motus Record onderstel
  • Kies je eigen kleur

Een handgemaakte schoen met Italiaanse afwerking, een unieke ronde buis met ongekende stuureigenschappen én dat in je eigen kleur. Door aandacht voor details en precisie geeft deze schaats je de controle die je werkelijk tot grote hoogte kunnen stuwen. De schaats waarin vormgeving, functie en kwaliteit zich compromisloos verenigen.

De Nero klapschaats is de broer van de Bianco. De Nero geeft in de schoen iets meer flex dan de Bianco, waar vooral lange-afstand-rijders voor kiezen. De Bianco wordt door krachtige schaatsers en sprinters als meest geschikt ervaren.

 

Schaatsschoen

 

De Nero is een handgemaakte schaatsschoen met Italiaanse afwerking, door schoenenmaker Davide Mariani. Met superlicht synthetisch materiaal aan de buitenkant en natuurlijk varkensleer aan de binnenzijde. Geen schoen op de markt voelt zo verfijnt aan. De tong is stijver dan gebruikelijk en naar de voet gevormd. Dit geeft extra veel gevoel met dat wat je op het ijs doet.

 

Het carbon is thermoplastisch en licht vervormbaar. Door de carbon kuipzool laag voor laag met precisie op te bouwen is deze comfortabel maar stijf waar je dat nodig hebt. Er is een minimale, exact afgepaste hoeveelheid kunsthars gebruikt om de carbon vezels te binden. Door dunne maar sterke materialen te verwerken is de opbouw zeer licht. Wij geloven dat een schaatsschoen zo licht mogelijk moet zijn. Daarom investeren wij in lijm- en harstechnieken voor de carbon kuip, waarmee we een gewichtbesparing van 15 procent hebben gerealiseerd ten opzichte van andere merken en traditionele technieken.

 

Controle zit niet in flexibele schoenen, maar juist in een extreem goede pasvorm. En als de pasvorm helemaal goed is, kun je meer stijfheid toepassen in schoenen, waarmee uiteindelijk alles efficiënter gaat. Glijden, afzetten, druk zetten in de bochten. Het geeft de controle over je schaatsbeweging die je zoekt. Dat is de filosofie van Cádo Motus.

 

Klaponderstel

 

Het ontwerp van de Record 853 is uniek: het mes is rechtstreeks op de buis gelast. Het Reynolds 853 staal, dat niet gebogen hoeft te worden zoals bij andere merken, is daardoor van hogere kwaliteit. Het is drie keer sterker dan Viking en Maple bij dezelfde stijfheid. Bending blijft langer intact. En het mes staat gegarandeerd in een kaarsrechte hoek onder je schaats, waardoor verschillende buizen hetzelfde gevoel zullen geven.

 

Je kunt in plaats van de Record 853 ook kiezen voor de Record 525, die met zijn iets minder geharde mes meer flexibiliteit geeft en door lange-afstand-rijders als de beste keuze wordt ervaren.

 

Gewichtbesparing, nauwkeurige montage, het best bewerkte staal en ongekende stuureigenschappen. Je voelt precies op welk moment in je slag het ideale moment zit om af te zetten. Je afzet is daarmee krachtiger en effectiever.

Extra informatie

Materiaal schaatsmes S390PM Bimetaal 67-68HRC
Type buis Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Cádo Motus Nero iD klapschaats

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Voldoet aan verwachtingen
Kwaliteit
Prijs