Meer afbeeldingen

Omega Aerospeed fiets en schaatshelm WHITE | MIA edition

Artikelnummer:CMS.06.68

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

€ 159,50

Beschikbaarheid:In voorraad

Details:

Dit is écht Cádomotus en MIA: veiliger, ventilerender én mooi. Deze innovatieve schaats- en fietshelm in het wit is alleen te verkrijgen op in de MIA winkel. De Omega Aero helm in een exclusief MIA ontwerp is beschikbaar in twee maten. Deze aërodynamische helm is extreem licht en volledig ademend dankzij honingraad én drie luchtkanalen.

€ 159,50
Omega Aerospeed fiets en schaatshelm WHITE | MIA edition is available for purchase in increments of 1
€ 159,50

Opties

* Verplichte velden

€ 159,50

Details

Deze helm maakt het schaatsen niet alleen veiliger, maar ook sneller. In navolging van de eerste schaatshelm Alpha die we in 2015 introduceerden, is dit de gloednieuwe high-end schaatshelm. Kwalitatief vergelijkbaar met de allerbeste fietshelmen, maar dan voor schaatsen.

Aërodynamisch, omdat schaatsers snel willen. Veel meer ventilatie, omdat het reguleren van warmte en koude essentieel is in een wintersport. Maximale bescherming in een helm die ultra licht is, omdat we niet willen voelen dat we er één dragen, maar wel beschermd willen zijn als het er op aankomt. En een helm die er heel goed uit ziet, omdat jij er ook goed uitziet.

Dit is écht Cádomotus. Een innoverende product waarbij vormgeving, functie en kwaliteit zich verenigen.

Innovatie: veiliger, ventilerender, sneller
Cádomotus gebruikt een gepatenteerde honingraad-constructie die niet eerder op deze manier werd toegepast in helmen. Het materiaal is integraal in het hardschuim van de schelp verwerkt. Deze helm is heel anders.

  • Comfortabel. Extreem licht in gewicht
  • Veiliger. Zeer efficiënt en betrouwbaar in het opvangen van impact
  • Volledig ademend dankzij honingraad én drie luchtkanalen aan de binnenzijde over de gehele lengte. Het voorkomt het zweet dat je in een wintersport de kop kan kosten.
  • EN1078 en ASTM F-1849 gecertificeerd en goedgekeurd door de ISU (schaatsen) en UCI (wielrennen).


De Cádomotus Omega schaatshelm heeft dankzij deze technologie meer ventilatiegaten dan zijn voorloper, de eerste officiële schaatshelm, de Cádomotus Alpha. We weten dat het reguleren van warmte en koude essentieel is bij wintersporten. Het voorkomt hoofdpijn en bevriezing. Dit gaat niet ten koste van de veiligheid. De honingraad die is toegepast in de ventilerende gaten voorkomt dat schaatsijzers tijdens een valpartij het hoofd kunnen raken.

Twee maten
De helm is beschikbaar in drie maten: hoofdomtrek 50-55, 54-57 en 58-61 centimeter en is beschikbaar in drie kleuren.

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Omega Aerospeed fiets en schaatshelm WHITE | MIA edition

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Voldoet aan verwachtingen
Kwaliteit