Skeeler en Schaatsen Outlet

Skeeler en Schaatsen Outlet

De beste skeelers en schaatsen kopen voor de beste prijzen in onze outlet. In onze skeeler en schaatsen outlet koop je de inline skates tegen hoge kortingen, de beste schaatsen tegen tegen de laagste prijzen en restanten die weg moeten. Zo ontvang je zomaar 30 tot 70% korting op Spin en MPC wielen, Cádomotus professionele inline skates / skeelers of Marchese schaatsen.

 1. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats

  Vanaf:  275,00

  Het topmodel shorttrack schaats in de markt, voor een haast onmogelijk toegankelijke prijs. De Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats biedt het meeste gevoel en de beste controle voor de meest spectaculaire inhaalacties.

  De Cádomotus-Marchese 111 shortrack schaats is ontworpen door custom schaatsschoenen maker Paul Marchese. Deze wedstrijdschaats is zijn tijd ver vooruit met talloze innovatieve details die de rijder meer stabiliteit geeft bij hoge snelheden. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats kopen? Deze schaats is ook verkrijgbaar bij Cádomotus dealers.

  Meer info
 2. Cádomotus Carbonio NSX® klapschaats

  Vanaf:  399,00

  Een klapschaats kopen voor een scherpe prijs zonder concessies aan onze filosofie. Dit is de ideale klapschaats voor ambitieuze jeugdrijders en fanatieke recreatieve schaatsers die op zoek zijn naar de snelheid van klapschaatsen. Meer info
 3. Record 853® klapschaatsonderstel

  Vanaf:  465,00

  Het Record 853® klapschaats onderstel is flexibel en goed sturend op het rechte eind maar stijver en stabiel in de bocht Meer info

Ook hier te koop: producten die nergens anders verkrijgbaar zijn, zoals demomodellen en sample producten. Wekelijks vind je hier nieuwe acties en extra aanbiedingen. Dat is nog eens slim shoppen! Al deze outlet artikelen zoals schaatsen, skeelers, skeelerschoenen en schaatsschoenen zijn op voorraad en worden gratis thuis bezorgd.