Skeeler en Schaatsen Outlet

Skeeler en Schaatsen Outlet

Speed skates for sale & inline speed skates for sale. Ice and apparel as well as demo or tested skate products to discount prices. All top brands like CadoMotus, Marchese and MPC are shipped worldwide free of charge for orders over €200

 1. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats

  Vanaf:  275,00

  Het topmodel shorttrack schaats in de markt, voor een haast onmogelijk toegankelijke prijs. De Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats biedt het meeste gevoel en de beste controle voor de meest spectaculaire inhaalacties.

  De Cádomotus-Marchese 111 shortrack schaats is ontworpen door custom schaatsschoenen maker Paul Marchese. Deze wedstrijdschaats is zijn tijd ver vooruit met talloze innovatieve details die de rijder meer stabiliteit geeft bij hoge snelheden. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats kopen? Deze schaats is ook verkrijgbaar bij Cádomotus dealers.

  Meer info
 2. Cádomotus Carbonio NSX® klapschaats

  Vanaf:  399,00

  Een klapschaats kopen voor een scherpe prijs zonder concessies aan onze filosofie. Dit is de ideale klapschaats voor ambitieuze jeugdrijders en fanatieke recreatieve schaatsers die op zoek zijn naar de snelheid van klapschaatsen. Meer info
 3. Bianco iD schaatsschoen #41 rood

  Van: € 625,00

  Speciale prijs  575,00

  Est. ship date: 2-5 weeks

  De maat 41 in rood is direct uit voorraad leverbaar zonder de 4-5 weken wachttijd. De Bianco iD schaatsschoen is extreem licht, met een zeer nauwkeurige pasvorm. De schoen is stijf op de plekken waar hij dat moet zijn!

  Meer info
 4. Nero iD schaatsschoen #38 roze

  Van: € 625,00

  Speciale prijs  575,00

  Est. ship date: 2-5 weeks

  De maat 38 in roze is direct uit voorraad leverbaar zonder de 4-5 weken wachttijd. De Bianco iD schaatsschoen is extreem licht, met een zeer nauwkeurige pasvorm. De schoen is stijf op de plekken waar hij dat moet zijn!

  Meer info
 5. Nero iD schaatsschoen #44 gunshot grijs

  Van: € 625,00

  Speciale prijs  575,00

  Est. ship date: 2-5 weeks

  De maat 44 in gunshot grijs is direct uit voorraad leverbaar zonder de 4-5 weken wachttijd. De Bianco iD schaatsschoen is extreem licht, met een zeer nauwkeurige pasvorm. De schoen is stijf op de plekken waar hij dat moet zijn!

  Meer info
 6. Nero iD schaatsschoen #40 roze

  Van: € 625,00

  Speciale prijs  575,00

  Est. ship date: 2-5 weeks

  De maat 40 in roze is direct uit voorraad leverbaar zonder de 4-5 weken wachttijd. De Bianco iD schaatsschoen is extreem licht, met een zeer nauwkeurige pasvorm. De schoen is stijf op de plekken waar hij dat moet zijn!

  Meer info
 7. Record 853® klapschaatsonderstel

  Vanaf:  465,00

  Het Record 853® klapschaats onderstel is flexibel en goed sturend op het rechte eind maar stijver en stabiel in de bocht Meer info
 8. Carbonio schaatsschoen LIMITED EDITION

   250,00
  Gelimiteerde oplage in fluo-yellow. Aangenaam, klaar voor snellere rondetijden en heel goed geprijsd. Meer info

De beste skeelers en schaatsen kopen voor de beste prijzen in onze outlet. In onze skeeler en schaatsen outlet koop je de inline skates tegen hoge kortingen, de beste schaatsen tegen tegen de laagste prijzen en restanten die weg moeten. Zo ontvang je zomaar 30 tot 70% korting op Spin en MPC wielen, Cádomotus professionele inline skates / skeelers of Marchese schaatsen. Ook hier te koop: producten die nergens anders verkrijgbaar zijn, zoals demomodellen en sample producten. Wekelijks vind je hier nieuwe acties en extra aanbiedingen. Dat is nog eens slim shoppen! Al deze outlet artikelen zoals schaatsen, skeelers, skeelerschoenen en schaatsschoenen zijn op voorraad en worden gratis thuis bezorgd.