Cádomotus speedskate-specialist

Wereldwijd actief, in meer dan dertig landen

In meer dan dertig landen ter wereld vind je onze producten, zowel via een rijk distributeursnetwerk als via ons online portal cadomotus.com. Hier vind je al onze dealers .

Cádomotus vind je terug in de wereldtop

Wij bestaan sinds 2007 en vanaf het begin worden onze producten gebruikt door de wereldtop. Op onze Dual Box skeelerframes worden al tien jaar wereldtitels gewonnen. Hetzelfde geldt voor MPC skatewielen, waar we gedurende ons bestaan distributeur in Europa van zijn. Met onze Record klapschaatsen veroverden we snel een plek in de conservatieve top van het langebaanschaatsen, met bijvoorbeeld Nieuw-Zeelander Peter Michael. Met de schaatshelm zijn we marktleider, zo gebruiken Gary Hekman, Crispijn Ariens, Lisa van der Geest en Iris van eer Stelt de Cádomotus Omega schaatshelm.

Schaatshelmen, helmen en waterdichte sporttassen voor schaatsen, inline skates, shorttrack en fietsen

Wij focussen ons in research en development op de kruisbestuiving tussen langebaanschaatsen, inline skaten, shorttrack en fietsen. Zo ontwikkelden we de allereerste schaatshelm, waarbij we aero-eigenschappen uit het fietsen combineerden met de specifieke wensen met betrekking tot de schaatshouding en ventilatie in het schaatsen. Deze helm is een veilig en goedgekeurde aero fietshelm, schaatshelm en shorttrackhelm in één. Hetzelfde geldt voor onze rugtas, ontwikkeld als schaatstas, maar ook ideaal als waterdichte fietsrugzak voor wielrenners, triathlon tas, zwemtas of een andere sport. Wie bieden met onze Versatile sporttas de meest veelzijdige waterdichte sporttas aan, die op dit moment verkrijgbaar is.

Snelle levering wereldwijd

Producten van Cádomotus zoals de schaatshelm, skeelers, skeeler wielen, vaste schaatsen, klapschaatsen kun je kopen in onze webshop. Weet jij precies wat je wil? Dan stel je je schaats of inline skate precies zo samen als jij wil. Onze package deals zijn altijd van hoge kwaliteit. De levertijden staan aangegeven en verzending in Nederland en Europa is gratis vanaf bestellingen van 100 euro. Via UPS kunt u rekenen op snelle en betrouwbare verzending. Als een artikel niet naar behoren functioneert binnen de toepasselijke garantietermijn, zoeken we zo snel mogelijk naar een passende oplossing