Meer afbeeldingen

  • Cádomotus Rookie Resizer
  • Adjustable inline speed skate

Cádomotus Rookie Resizer Inlegzolen

Artikelnummer:CMS.02.18

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

 29,50

Beschikbaarheid:In voorraad

✓Gratis levering voor bestellingen vanaf €100 ✓100-dagen retourgarantie

Details:

Zijn jouw kinderen de verstelbare skates / skeelers ontgroeid? De Cádomotus Rookie Resizer inlegzooltjes zijn ideaal voor jeugdige schaatsers en skeeleraars! Je kunt zo langer blijven door skaten met een paar skeelers of schaatsen en zo besparen in de aanschaf kosten. Maak een schaatsschoen of skeelerschoen tot 2 maten kleiner door gebruik te maken van onze unieke Cádomotus Rookie Resizer inlegzolen. Deze twee speciale zooltjes passen perfect in elkaar zodat je van een maat 34 schoen, een maat 32 of maat 33 schoen maakt. De inlegzooltjes zijn tevens verkrijgbaar in diverse andere maten.

Cádomotus Rookie Resizer Inlegzolen kan worden gekocht in veelvoud van 1.
 29,50

Opties

* Verplichte velden

€ 29,50

Details

Resizer inlegzolen: maak je schaats of skeeler tot twee maten kleiner

Als je kinderen klein zijn, kun je beginnen met verstelbare schaatsen. Maar vanaf maat 32 is dat eigenlijk geen goede optie meer. Je kinderen willen sneller en je stapt over op noren.

Goed leren schaatsen heeft alles te maken met goede schaatsen. Of beter gezegd, met de pasvorm van de schaatsschoenen. Maar die voeten, die blijven maar groeien, dus schaatsen koop je liever een paar maten groter. Nu was dat tot nu toe geen goed idee, maar er zijn inlegzolen waarbij je niet alleen de lengte, maar ook de breedte en de hoogte van je schaats kunt aanpassen. Het volume van de voet in de schoen blijft in verhouding en daarmee behoud je dus de goede pasvorm en controle over je bewegingen.

Het juiste gevoel

De Cádomotus Resizer sportzooltjes passen precies in de schaatsschoen, de fluo-groengekleurde antislip zorgt voor een perfecte aansluiting met het binnenwerk van de schoen. De zooltjes die de schoen één of twee maten kleiner maken doen dat niet alleen in de lengte, maar ook in de breedte en hoogte waardoor het volume van de voet ergonomisch correct blijft. Je gaat niet schuiven in de schoen. Sterker nog, terwijl je balanceert op ijzers van 1,1 millimeter dikte, houd jij het juiste, fijne gevoel.

Speciale inlegzooltjes voor schaatsen en skeelers

De zooltjes zijn speciaal ontwikkeld voor schaatsen en skeeleren. In tegenstelling tot zolen voor loopschoenen, zijn de Cádomotus Resizer zolen hard en kunnen deze niet buigen. Er zit geen demping in, omdat dit de balans op het dunne schaatsijzer verstoort. De zooltjes zijn een verlengstuk van je voet, in plaats van een onhandige tussenoplossing.

De beslissing om te kiezen voor kwalitatief goede schaatsen voor jonge kinderen is hiermee een stuk dichterbij gekomen. Want kwalitatief goede schaatsen zijn kwalitatief goed te verkleinen. Daardoor kunnen kinderen twee tot drie keer langer doen met dezelfde schaatsen. En kunt u als ouders investeren in béter materiaal.

Welke schoenen zijn geschikt?

De schaatszooltjes komen het beste tot hun recht in wedstrijdgerichte schoenen, zoals de Cádomotus JR-2 skeelerschoen of de Carbonio schaatschoen. Schoenen die een specifieke pasvorm hebben en een harde kuip. De zolen hebben namelijk dezelfde eigenschappen als dit soort schoenen: stijf, licht, gevormd en comfortabel.

Extra informatie

Boot mount options Nee
Schoenbevestiging Nee
Collar height Nee
Boot degree of stiffness Nee
Boot moldability Nee
Materiaal schoenkuip Nee
Closure Nee
Buckle/dial replacement Nee
Lace Cover Nee
Liner Nee
Approx. Weight (1/2 pair 40) Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Cádomotus Rookie Resizer Inlegzolen

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Voldoet aan verwachtingen
Kwaliteit