Klapschaatsen & Vaste Schaatsen

Cádomotus klapschaatsen, shorttrack schaatsen en vaste schaatsen kopen voor alle niveaus

Cádomotus vaste schaatsen en klapschaatsen kopen. Langebaan schaatsen en shorttrack schaatsen voor alle niveaus. Van beginner tot top schaatsers, iedereen kan vertrouwen op Cádomotus schaatsen en schaatsaccessoires.

 1. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats

  Vanaf:  275,00

  Het topmodel shorttrack schaats in de markt, voor een haast onmogelijk toegankelijke prijs. De Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats biedt het meeste gevoel en de beste controle voor de meest spectaculaire inhaalacties.

  De Cádomotus-Marchese 111 shortrack schaats is ontworpen door custom schaatsschoenen maker Paul Marchese. Deze wedstrijdschaats is zijn tijd ver vooruit met talloze innovatieve details die de rijder meer stabiliteit geeft bij hoge snelheden. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats kopen? Deze schaats is ook verkrijgbaar bij Cádomotus dealers.

  Meer info
 2. Cádomotus 111 shorttrack schoen

   225,00
  De Cádomotus 111 is een betaalbare shorttrack schoen die je het vertrouwen geeft om te durven hangen in de bochten. Deze shorttrack schaatsschoen is een doorontwikkeling van de ver doorontwikkelde leest van de inmiddels succesvolle langebaan schaatsschoen 'Marchese Ikazuchi'. Dit doen wij in samenwerking met de schoenenmakers Paul Marchese en Davide Mariani. Meer info
 3. Cádomotus Bianco (Ikazuchi) klapschaats

  Vanaf:  1.200,00

  Tot: € 1.350,00

  De Cádomotus Bianco (Ikazuchi) klapschaats is speciaal ontwikkeld voor de sprint en middenlange afstand schaatsers. Cádomotus Ikazuchi klapschaats met Reynolds 953 stalen buis staat garant voor prestaties op wereldbeker niveau: het sterkste en lichtste klap onderstel. Meer info
 4. Cádomotus Nero (Shinobi) klapschaats

  Vanaf:  1.200,00

  Tot: € 1.350,00

  De Cádomotus Nero (Shinobi) klapschaats is onze meest verkochte klapschaats. Makkelijk sturen en druk vinden. Ideaal voor lange afstand. #easycarveblades Meer info
 5. Wil jij de #carveblades testen?

  Kom je nog niet aan de ronde tijden van vorig seizoen of wil je jouw techniek in een korte tijd flink verbeteren? Probeer dan onze #525carveblades of #853carveblades!

  Voel hoe makkelijk je terugstuurt, snel druk opbouwt en snelheid maakt. Meld je aan om onze schaatsen vrijblijvend twee weken lang te testen! De schaatsen worden zonder kosten opgestuurd!

  Meld je hier aan!
  Okay Fashion Jeans marathon team Sjoerd den Hertog op Cadomotus klapschaatsen
 6. Cádomotus Nero iD klapschaats
  Niet in voorraad

  Cádomotus Nero iD klapschaats

  Niet in voorraad

  Vanaf:  1.250,00

  Tot: € 1.400,00

  Cádomotus Nero iD klapschaats. De Nero iD klapschaatsen zijn optimaal als het gaat om vermogen, balans en controle. Mét Cádomotus Nero schaatsschoen van schoenenmaker Davide Mariani, een Cádomotus Record klapschaats onderstel en kies je eigen favoriete kleur voor deze schaatsen! #easycarveblades Meer info
 7. Cádomotus Carbonio 525® klapschaats

   875,00
  Dit is de klapschaats vol technologie voor topschaatsers en één van de lichtste langebaan schaatsen op de markt. Meer info
 8. Cádomotus Carbonio Allmount® schaats
  Niet in voorraad

  Cádomotus Carbonio Allmount® schaats

  Niet in voorraad

  Vanaf:  375,00

  Schaatsen kopen om echt goed te leren schaatsen? Geen betere schaats om mee te beginnen. Deze schaats helpt de goede schaatshouding aan te leren en zijwaarts te leren afzetten. Meer info
 9. Cádomotus NewSpeed Allmount® Vaste Schaats
  Niet in voorraad

  Cádomotus NewSpeed Allmount® Vaste Schaats

  Niet in voorraad

  Vanaf:  375,00

  De vaste schaats die alles kan. Shorttracken, schaatsen en zelfs skaten / skeeleren. Het hoge enkelgedeelte geeft deze schaats stijfheid waardoor het ook een goede shorttrack schaats voor beginners is. De kuip van de schaatsschoen is vervormbaar. Meer info
 10. Cádomotus Bianco Schaatsschoen

   575,00
  Gemaakt voor wedstrijdschaatsers, stijver dan Nero Meer info
 11. Cádomotus Nero Schaatsschoen

   575,00
  De juiste mix van stijfheid en flex, op de goede plaatsen in de schoen Meer info
 12. Record 525® klapschaatsonderstel

  Vanaf:  625,00

  Het Record 525® klapschaats onderstel is ontwikkeld voor de lange afstand en marathon schaatsers. Ontspannen rechtuit en maximaal druk in de bochten, goed voor lange afstanden en marathon.

  Het Marchese Record klapschaatsonderstel met Reynolds 525 buizen en harde bimetalen messen staat garant voor top prestaties: een hoge kwaliteit langebaan schaats. Er zijn twee uitvoeringen:

  • Power Steering (PS)
  • High Stability (HS)

  Record 525 PS is de standaard versie met 28mm schaatsmes voor de beste stuureigenschappen en een snelle leercurve.
  Record 525 HS heeft een lager 25mm schaatsijzer dat meer stabiliteit biedt bij hogere snelheden (onder de 26 sec. per ronde)

  Meer info
 13. 61S NSX® klapschaatsonderstel (SilverSaya)

  Vanaf:  195,00

  Lichtgewicht, onderhoudsvrij klapmechanisme en een zeer slijtvast bimetalen mes. Jouw ideale eerste klapschaats! Meer info
 14. Cádomotus Bianco iD klapschaats
  Niet in voorraad

  Cádomotus Bianco iD klapschaats

  Niet in voorraad

  Vanaf:  1.250,00

  Tot: € 1.400,00

  Ontspannen op het rechte eind en superieure bochten op topsnelheid. Deze Cádomotus klapschaats met Reynolds 853 stalen buis staat garant voor prestaties op wereldbeker niveau: het sterkste en lichtste klapschaats onderstel!

  Deze Cádomotus klapschaatsen (voorheen Marchese) met supersterke Reynolds 853® stalen buizen bieden onvoorstelbaar veel controle, waardoor je technisch beter schaatst. De schaatsijzers houden hun bend langer vast dan andere noren en het bimetalen mes glijdt beter.

  #easycarveblades

  Meer info
 15. 35% OFF > Aero shield voor Alpha schaatshelm

  Van: € 15,50

  Speciale prijs  12,50

  SELLOUT 35% KORTING Maak je Cádomotus Alpha schaatshelm helemaal uniek met deze aero shields. Welke kleur past bij jouw outfit? Met de shield dicht je ook de ventilatiegaten af, voor als het echt koud wordt op natuurijs.

  Meer info
 16. Alpha Aerospeed Weissensee schaatshelm
  Niet in voorraad

  Alpha Aerospeed Weissensee schaatshelm

  Niet in voorraad

  Vanaf:  139,50

  De Cádomotus Alpha Aerospeed helm is de lichtste en mooiste schaatshelm! De helm is bij uitstek geschikt voor lange tochten zoals de Elfstedentocht of de 200km op de Weissensee. De ventilatiegaten kunnen afgedicht worden met een aeroshield bij extreem koude omstandigheden. De helm heeft ook een optie om een contrast verhogend geel vizier te monteren voor beter zicht. Meer info
 17. Sonic Aeroshield voor Alpha schaatshelm

   24,50

  Met de aeroshields maak je je Cádomotus schaatshelm ook helemaal uniek, èn meer aerodynamisch door het golfbalpatroon.

  Meer info
 18. 20% OFF > Aero shield voor Alpha schaatshelm (verstelbaar)

  Van: € 19,50

  Speciale prijs  15,50

  SELLOUT 20% OFF Nieuwe aeroshell voor de Cádomotus schaatshelm met versteloptie voor ventilering. Met de shield kan je de ventilatiegaten afdichten als het echt koud wordt op natuurijs. Door de bevestigingsschroeven los te draaien kan je de shield naar achteren schuiven en zo open je de gaten aan de voorzijde voor meer frisse lucht op geconditioneerde binnenbanen.

  Meer info
 19. 20% OFF > Aero shell voor Alpha schaatshelm (verstelbaar) Limited Edition

  Van: € 19,50

  Speciale prijs  15,50

  SELLOUT 20% OFF Nieuwe verstelbare aeroshell voor de Cádomotus Alpha schaatshelm in 5 unieke kleuren/ontwerpen. Limited editie en alleen verkrijgbaar bij de Cádomotus Expert stores.

  Meer info
 20. Cádomotus-Allmount 111 shorttrack schaats
  Niet in voorraad

  Cádomotus-Allmount 111 shorttrack schaats

  Niet in voorraad

  Vanaf:  375,00

  Kies de shorttrack schaats die je helpt om te verbeteren. De CadoMotus 111 shorttrack schaatsschoen is zo’n schoen. Samen met het Allmount onderstel is dit een betaalbare set shorttrack schaatsen die je helpt om veel te leren. Meer info
 21. Geïntegreerde lenzen voor Alpha-2 Aerospeed helm

   39,50
  De Cádomotus Omega lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Omega aero fietshelm met vizier. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen. Meer info

Langebaan schaatsen

Hier vind je Cádomotus schaatsen. Met onze Record 525 en Record 853 klapschaats veroverden we snel een plek in de conservatieve top van het langebaanschaatsen. Met onder andere Bob de Jong beklommen we het (Olympische) podium. Met de NSX slaagde Cádomotus erin om met een aluminium buis het stuurgedrag van een stalen buis te evenaren.

We hebben schaatsen en klapschaatsen voor alle niveaus. Voor jeugd, kinderen, beginners, junioren, van toerschaatsen tot buizen voor de beste schaatsers. Ook vind je hier shorttrack schaatsen. Tevens heeft Cádomotus in 2015 als eerste de schaatshelm geïntroduceerd in het marathon schaatsen.

Shorttrack schaatsen

Na de ontwikkeling van deze klapschaatsen heeft Cádomotus gewerkt aan een complete lijn shorttrack schaatsen. Voor kinderen, ambitieuze starters en en zij die het hoogste podium willen bestormen.

Naast onze klapschaatsen en shorttrack schaatsen vind je bij Cádomotus schaatsschoenen, schaatsijzers (klaponderstellen), maar ook de schaatsaccessoires die nodig zijn om alles uit je carrière te halen, zoals een radius meter, slijptafel, bendapparaat, een rondingmachine, een schaatshelm en schaatshoezen. Je mag bij ons altijd net iets meer verwachten.

Waar moet je op letten bij het kopen van schaatsen?

1. Koop ik klapschaatsen of vaste schaatsen?

Is het verstandig om klapschaatsen te kopen? Het is steeds normaler om ook als beginnend schaatsers op klappers te gaan schaatsen, maar het is verstandiger om in je eerste jaren op vaste schaatsen te oefenen. Het leert je de schaatstechniek beter onder de knie te krijgen. Je leert beter zijwaarts afzetten, bijvoorbeeld.

2. Natuurijsschaatsen of niet?

Als het je helemaal om natuurijs te doen is en je houdt van toeren, dan kun je kiezen voor de zogenaamde natuurijsschaatsen van bijvoorbeeld Salomon, Free-Skate, MenM of Viking. Cádomotus richt zich op schaatsers die sneller willen gaan, zowel op natuurijs als op kunstijs. We kiezen altijd voor schoenen met een nauwe pasvorm en veel steun. Dat is dé voorwaarde om te leren voelen wat je doet, je techniek te verbeteren en hogere snelheid aan te kunnen. Met de Record 525 kies je voor extra stuureigenschappen, wat van pas komt als je kortere slagen moet maken.

3. Kies voor de pasvorm!

Zoals hier boven al weergegeven: kies altijd een schaats met een goede pasvorm. Dat begint bij de leest van de schaatsschoen. Die zijn bij Cádomotus ver doorontwikkeld, in samenwerking met de wereldberoemde schoenenmakers Davide Mariani en Paul Marchese. Dat gaat verder met de materialen die we gebruiken. Altijd carbon of een stijf glasvezel, waarbij het enkelgedeelte vervormbaar is. Zo krijg je niet onnodig zere plekken.