Klapschaatsen

Cádo Motus klapschaatsen kopen voor alle leeftijden en niveau’s!

Cádo Motus klapschaatsen kopen en vaste schaatsen ofwel Noren kopen voor alle leeftijden en niveau’s. Voor beginners hebben we de Newspeed vaste schaats, voor als je de volgende stap wilt maken hebben we de Carbonio klapschaats en voor de fijnproevers de Bianco klapschaats en de Nero klapschaats, waarmee we schitterden op de Olympische Spelen. We hebben onze eigen, unieke filosofie. Cádo Motus’ Pure Skating staat voor innovatieve producten waarbij vormgeving, functie en kwaliteit zich verenigen. U kunt Cádo Motus klapschaatsen kopen bij uw dealer of bestellen in de webshop.

Van leren schaatsschoenen naar échte schaatsen

De schaatsschoenen die we maken voor onze schaatsen voldoen altijd aan ten minste deze voorwaarde: stabiliteit. Vroeger reden we op slappe, leren schaatsschoenen, maar als je echt wilt verbeteren en je grenzen wilt op zoeken, heb je steun nodig. In het inline-skaten en het shorttrack schaatsen is deze ontwikkeling al veel langer gaande en met de kennis die we daar op deden, maakten we schaatsschoenen die niet alleen stevig zijn, maar overal aansluiten en support bieden precies waar het moet.

Durf jij het aan? Schaatsmessen die sneller zijn

Innovatieve klapschaatsen kopen? Cádo Motus is één van de meest innovatieve merken als het om klapschaatsen en schaatsen gaat! Als het gaat om de messen gebruiken we alleen de beste producten en we schromen niet om flink te innoveren. Zo ontwikkelden we de Record schaatsbuizen: het mes is direct op de buis gelast. Andere schaatsmerken vouwen een stalen plaat om het mes heen, maar dat is slecht voor de kwaliteit van het staal en de voorspelbaarheid van het stuurgedrag. Onze messen geven een veel constanter gevoel in je afzet. Schaatsers ervaren meer ‘druk’, met andere woorden: ze kunnen meer kracht kwijt in hun afzet. En dan ga je harder! De vraag is: ben jij een volger, of durf je voorop te lopen?

Lees meer: schoenmaten en buislengtes
Lees meer: instelbaar stuurgedrag
Lees meer: optimale positie van het scharnierpunt van een klapschaats