Schaatsaccessoires

Cádo Motus schaatsonderdelen en accessoires voor het onderhouden van topprestaties. Cádo Motus en Marchese onderdelen voor onze klapschaatsen zijn gemaakt uit de meest hoogwaardige materialen en met de grootste precisie. De speciale gereedschappen voor onderhoud, buigen, slijpen en meten worden gebruikt door alle professionele schaatsteams.

Haal meer uit je materiaal

Hier vind je alles wat onmisbaar is als je het maximale uit je eigen carrière en materiaal wilt halen. Extreem precieze rondingsmeters, slijpblokken die verder ontwikkeld zijn dan de reguliere, handige adapters, schaatsveters en nog meer.

Als je met de meest hoogwaardige schaatsonderdelen werkt, moet je deze ook goed verzorgen. Cádo Motus en Marchese onderdelen voor onze schaatsen zijn gemaakt uit de beste materialen en met de grootste precisie. Deze speciale gereedschappen worden niet voor niets door de meeste professionele schaatsteams gebruikt.

De Marchese Radius Gauge is de enige echte rondingmeter en is al jarenlang een bestseller onder topcoaches, rijders en schaatswinkels. Geen andere rondingmeter is zo nauwkeurig. Dat geldt ook voor de Staybent slijptafel en de Sanwa Kenma diamantstenen. Terwijl de slijptafel geen speling tolereert en je schaatsen onder exact de juiste hoek plaatst, zorgen de diamantstenen Sanwa Kenma dat je messen zeer precies gepolijst worden.

Ook in onze webshop; de bender van Nederlands meest beroemde materiaalman Ronald van den Ing.

Accessoires zijn geen bijproducten, maar bepalen in grote mate je succes. De collectie van Cádo Motus bestaat enkel uit de beste kwaliteitsproducten, van over de hele wereld.

Nu direct beschikbaar in de Cádo Motus shop en binnen enkele werkdagen gratis geleverd bij jou thuis.