Schaatstassen

Cádomotus schaattassen zijn de meest populaire sporttassen voor de schaatssport

De mooiste en tevens beste schaatstas kopen? De Cádomotus schaatstas heeft voor al je schaatsspullen een vakje. Deze speciale sporttas voor het schaatsen heeft opbergvakken voor je schaatsen en je schaatshelm. Dit zijn de meest populaire schaatstassen van dit moment! Overal is aan gedacht. Vakjes voor al je gadgets, heel veel draagcomfort, maar vooral: plek voor je meest kostbare bezit, je schaatsen, je kleren en je schaatshelm. En: onverwoestbaar. Of je nu wekelijks naar de ijsbaan gaat of avonturen beleeft op natuurijs: je spullen zijn en blijven beschermd.

 

Nieuw: Versatile schaatstas

Bekijk ook de nieuwe versatile schaatstas. Een echte alleskunner met voor al je schaatsspullen een vakje. Deze sporttas is onverwoestbaar en zeer veelzijdig. Ook de ideale sporttas voor al je andere sporten!

 1. Waterflow schaatsrugtas

   99,50

  De Cádomotus schaatstas heeft voor al je schaatsspullen een vakje: kleren, je baankaart, portemonnee, telefoon, douchespullen en autosleutels. Lekker handig hoor. Zelfs voor je helm is er een speciaal vak aan de buitenkant. Én de schaatstas is spatwaterdicht met gecoate ritsen, dat is nog eens ideaal. Deze laat je gewoon op het natuurijs staan als je een tocht gaat maken!

  Meer info
 2. Airflow schaatsrugzak

   79,50

  Here it is, de schaatstas waarmee je al je avonturen kunt beleven en die een carrière lang meegaat. Een rugtas voor al je schaatsspullen die ook nog eens cool is, met z’n vijf verschillende gave kleuren. In de Cádomotus schaatstas zorg je dat je schaatsen aan de zijkant vast hangen, zodat je schoenen en buizen droog zijn. Je natte handdoek, daarvoor is een speciaal vak ingericht. De helm hangt aan de voorzijde, dus ook die is binnen no-time weer fris.

  Meer info
 3. Versatile sporttas voor schaatsers

   129,50

  Met deze schaatstas reis je van World Cup finale met al je spullen of naar een tocht op natuurijs zonder dat je spullen vies of nat worden. Een alleskunner. Onverwoestbaar, cool en handig. Met deze schaatstas hoef je niet voorzichtig te zijn, maar met je schaatsen en schaatsspullen wel. Daarom hebben we voor al je spullen eigen vakken. 

  Meer info

Veelzijdige schaatstas

Schaatstas kopen? Onze schaatstassen zijn zeer veelzijdig. In de zomer zijn onze waterdichte sporttassen ook te gebruiken als skeelertas en fietsrugzak. Ook steeds meer triatleten ontdekken de waterdichte Versatile sporttas als dé ideale transitie sporttas voor triatlons. Kortom een Cádomotus sporttas is een sporttas voor al je sporten!