Shorttrack Schaatsen

Shorttrack Schaatsen

Hier vind je Cádomotus shorttrack schaatsen en alle accessoires die je nodig hebt. Alles voor een shorttracker, van beginner tot professional.

Talloze innovaties in het shorttrack schaatsen

De Cádomotus 111 shorttrack schaats is een schaats met talloze innovaties. Nooit leek een standaard schaatsschoen qua pasvorm en technologie zo op een custom made schaatsschoen. Het resultaat van een jarenlange samenwerking met de beroemde schoenenmaker Paul Marchese. Wat je in een shorttrackschoen zoekt is maximale steun rond je enkels én gevoel met het ijs. Dit heeft alles met een goede leest en perfecte pasvorm te maken.

 1. Alpha-Y Shorttrack Aero Kinderhelm

   69,50
  Een coole aero-kinderhelm voor al je sporten: shorttrack, skeeleren en fietsen! De Alpha-Y shorttrack kinderhelm is voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, fietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen. Meer info
 2. Omega Aerospeed Shorttrack Helm

  Vanaf:  159,50

  Tot: € 214,00

  Innovatieve shorttrack helm in de kleurencombinatie grijs, zwart. De helm is beschikbaar in drie maten. Je kunt deze schaatshelm ook bestellen met vizier. Meer info
 3. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats

  Vanaf:  275,00

  Het topmodel shorttrack schaats in de markt, voor een haast onmogelijk toegankelijke prijs. De Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats biedt het meeste gevoel en de beste controle voor de meest spectaculaire inhaalacties.

  De Cádomotus-Marchese 111 shortrack schaats is ontworpen door custom schaatsschoenen maker Paul Marchese. Deze wedstrijdschaats is zijn tijd ver vooruit met talloze innovatieve details die de rijder meer stabiliteit geeft bij hoge snelheden. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats kopen? Deze schaats is ook verkrijgbaar bij Cádomotus dealers.

  Meer info
 4. Cádomotus-Allmount 111 shorttrack schaats

  Vanaf:  375,00

  Kies de shorttrack schaats die je helpt om te verbeteren. De CadoMotus 111 shorttrack schaatsschoen is zo’n schoen. Samen met het Allmount onderstel is dit een betaalbare set shorttrack schaatsen die je helpt om veel te leren. Meer info
 5. Cádomotus 111 shorttrack schoen

   225,00
  De Cádomotus 111 is een betaalbare shorttrack schoen die je het vertrouwen geeft om te durven hangen in de bochten. Deze shorttrack schaatsschoen is een doorontwikkeling van de ver doorontwikkelde leest van de inmiddels succesvolle langebaan schaatsschoen 'Marchese Ikazuchi'. Dit doen wij in samenwerking met de schoenenmakers Paul Marchese en Davide Mariani. Meer info
 6. Cádomotus NewSpeed Allmount® Vaste Schaats
  Niet in voorraad

  Cádomotus NewSpeed Allmount® Vaste Schaats

  Niet in voorraad

  Vanaf:  375,00

  De vaste schaats die alles kan. Shorttracken, schaatsen en zelfs skaten / skeeleren. Het hoge enkelgedeelte geeft deze schaats stijfheid waardoor het ook een goede shorttrack schaats voor beginners is. De kuip van de schaatsschoen is vervormbaar. Meer info
 7. Cádomotus Allmount blades

  Vanaf:  175,00

  Met deze schaats kun je shorttracken, langebaan of toerschaatsen. Meer info
 8. ST cups for Allmount

   40,00
  Shorttrack cups are higher Meer info
 9. Xlow cups for Allmount

   40,00
  Extra low cups for more stability Meer info
 10. Cádomotus Alpha Aerospeed Schaatshelm

   99,50

  De eerste schaatshelm specifiek ontworpen voor het marathon, langebaanschaatsen én shorttrack schaatsen. De Cádomotus Alpha Aerospeed helm is de lichtste en mooiste schaatshelm / shorttrack helm! Optioneel is bij de Alpha Aerospeed schaatshelm ook een vizier in drie kleuren en een aero shell in 10 kleuren!

  Meer info

Cádomotus shorttrack schaatsen

De Marchese Zero buizen zijn de beste keuze, met een revolutionair systeem voor het monteren van de cups, het best bewerkte en best gelijmde staal en zijn oversized buizen, die stijver zijn, langer in de gewenste bending blijven en voorspelbaarder reageren als de druk in de bochten het hoogst is.

Maar er is meer. De Cádomotus Allmount is een shorttrack schaats die je helpt om te groeien. Onze uitgebreide collectie helmen om veilig te shorttracken, het belangrijkste middel om te voorkomen dat je je hoofd blesseert.

We blinken uit in accessoires voor shorttrackers die hoge eisen aan hun materiaal stellen. Diamant slijpstenen, het beroemde Staybent slijpblok, techni-cords, Ing Engineering bender, rondingmeter en de Mobilap radius machine.