Shorttrack Schaatsen

Hier vind je Cádo Motus shorttrack schaatsen en alle accessoires die je nodig hebt. Alles voor een shorttracker, van beginner tot professional.

Talloze innovaties in het shorttrack schaatsen

De Cádo Motus 111 shorttrack schaats is een schaats met talloze innovaties. Nooit leek een standaard schaatsschoen qua pasvorm en technologie zo op een custom made schaatsschoen. Het resultaat van een jarenlange samenwerking met de beroemde schoenenmaker Paul Marchese. Wat je in een shorttrackschoen zoekt is maximale steun rond je enkels én gevoel met het ijs. Dit heeft alles met een goede leest en perfecte pasvorm te maken.

Cádo Motus shorttrack schaatsen

De Marchese Zero buizen zijn de beste keuze, met een revolutionair systeem voor het monteren van de cups, het best bewerkte en best gelijmde staal en zijn oversized buizen, die stijver zijn, langer in de gewenste bending blijven en voorspelbaarder reageren als de druk in de bochten het hoogst is.

Maar er is meer. De Cádo Motus Allmount is een shorttrack schaats die je helpt om te groeien. Onze uitgebreide collectie helmen om veilig te shorttracken, het belangrijkste middel om te voorkomen dat je je hoofd blesseert.

We blinken uit in accessoires voor shorttrackers die hoge eisen aan hun materiaal stellen. Diamant slijpstenen, het beroemde Staybent slijpblok, techni-cords, Ing Engineering bender, rondingmeter en de Mobilap radius machine.