Shorttrack Schaatsen

Hier vind je Cádo Motus en Marchese shorttrack schaatsen. Bij geen enkele sport zoeken atleten zo de grenzen van wat kan, als bij shorttrack. Iedere bocht is een gevecht en Marchese shorttrack schoen en shorttrack ijzers helpen je om die bochten onder controle te krijgen en onze schaatshelm zorgt voor een stukje veiligheid. Paul Marchese is al jarenlang een succes coach in zowel het langebaan als shorttrack schaatsen en er zijn meer dan 100 Olympische titels op zijn handgemaakte schoenen gemaakt. Zijn ambitie is om de eigenschappen van zijn handgemaakte schoenen over te brengen op schoenen die beschikbaar zijn voor iedereen. Als iemand het kan, dan kan Paul Marchese het.

Controle is voorspelbaarheid en voorspelbaarheid is precisie. Daarin onderscheiden de Marchese 1.0 en 2.0 shorttrack schaatsen zich ten opzichte van de concurrentie. De oversized buis zorgt voor stijfheid en flexibiliteit tegelijk en de unieke montage van de cups sluit speling volledig uit. Maar dan moet je schaatsschoen wel met dezelfde ambities zijn gebouwd. En dat zijn de Marchese Zero schoenen. Niet alleen was nog nooit zoveel expertise van custom schaatsschoenen gebruikt in een standaard shorttrack schoen, ook is de montage met de buis altijd honderd procent perfect.

Cádo Motus shorttrack schaatsen bereikbaar voor iedereen, dat is voor velen een droom die werkelijkheid wordt. Nu beschikbaar in onze shop, gratis geleverd binnen enkele dagen. U kunt deze shorttrack schaatsen ook kopen bij uw Cádo Motus dealer. Bekijk ook onze klapschaatsen .