Shorttrack Schaatsen

 1. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats

  Vanaf:  275,00

  Het topmodel shorttrack schaats in de markt, voor een haast onmogelijk toegankelijke prijs. De Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats biedt het meeste gevoel en de beste controle voor de meest spectaculaire inhaalacties.

  De Cádomotus-Marchese 111 shortrack schaats is ontworpen door custom schaatsschoenen maker Paul Marchese. Deze wedstrijdschaats is zijn tijd ver vooruit met talloze innovatieve details die de rijder meer stabiliteit geeft bij hoge snelheden. Cádomotus-Marchese 111 shorttrack schaats kopen? Deze schaats is ook verkrijgbaar bij Cádomotus dealers.

  Meer info
 2. Cádomotus-Allmount 111 shorttrack schaats

  Vanaf:  375,00

  Kies de shorttrack schaats die je helpt om te verbeteren. De CadoMotus 111 shorttrack schaatsschoen is zo’n schoen. Samen met het Allmount onderstel is dit een betaalbare set shorttrack schaatsen die je helpt om veel te leren. Meer info
 3. Cádomotus NewSpeed Allmount® Vaste Schaats
  Niet in voorraad

  Cádomotus NewSpeed Allmount® Vaste Schaats

  Niet in voorraad

  Vanaf:  375,00

  De vaste schaats die alles kan. Shorttracken, schaatsen en zelfs skaten / skeeleren. Het hoge enkelgedeelte geeft deze schaats stijfheid waardoor het ook een goede shorttrack schaats voor beginners is. De kuip van de schaatsschoen is vervormbaar. Meer info

Hier vind je Cádomotus en Marchese shorttrack schaatsen. Bij geen enkele sport zoeken atleten zo de grenzen van wat kan, als bij shorttrack. Iedere bocht is een gevecht en Marchese shorttrack schoen en shorttrack ijzers helpen je om die bochten onder controle te krijgen en onze schaatshelm zorgt voor een stukje veiligheid. Paul Marchese is al jarenlang een succes coach in zowel het langebaan als shorttrack schaatsen en er zijn meer dan 100 Olympische titels op zijn handgemaakte schoenen gemaakt. Zijn ambitie is om de eigenschappen van zijn handgemaakte schoenen over te brengen op schoenen die beschikbaar zijn voor iedereen. Als iemand het kan, dan kan Paul Marchese het.

Controle is voorspelbaarheid en voorspelbaarheid is precisie. Daarin onderscheiden de Marchese 1.0 en 2.0 shorttrack schaatsen zich ten opzichte van de concurrentie. De oversized buis zorgt voor stijfheid en flexibiliteit tegelijk en de unieke montage van de cups sluit speling volledig uit. Maar dan moet je schaatsschoen wel met dezelfde ambities zijn gebouwd. En dat zijn de Marchese Zero schoenen. Niet alleen was nog nooit zoveel expertise van custom schaatsschoenen gebruikt in een standaard shorttrack schoen, ook is de montage met de buis altijd honderd procent perfect.

Cádomotus shorttrack schaatsen bereikbaar voor iedereen, dat is voor velen een droom die werkelijkheid wordt. Nu beschikbaar in onze shop, gratis geleverd binnen enkele dagen. U kunt deze shorttrack schaatsen ook kopen bij uw Cádomotus dealer. Bekijk ook onze klapschaatsen .