Shorttrack Schoenen

De Marchese One en Two schaatsschoenen van Paul Marchese zijn het resultaat van jarenlange expertise als schoenmaker, met een palmares van meer dan 100 Olympische titels als resultaat. Cádo Motus werkt samen met Marchese en het resultaat is de Marchese One en Machese Two schoen.

Paul Marchese is al jarenlang een succes coach in zowel het langebaan schaatsen als shorttrack schaatsen en er zijn meer dan 100 Olympische titels op zijn handgemaakte schaatsschoenen gemaakt. Zijn ambitie is om de eigenschappen van zijn handgemaakte schaatsschoenen over te brengen op schoenen die beschikbaar zijn voor iedereen. Als iemand het kan, dan kan Paul Marchese het.

Controle en steun, dat is wat je nodig hebt als je op je limiet door de bocht gaat. Dat betekent dat de pasvorm perfect moet zijn. Niet in de zin dat de schoen zich aanpast aan je voet, maar dat je voet zich aanpast aan de schoen. Marchese weet als geen ander het gevoel van zijn atleten te vertalen in technische eigenschappen van zijn schoenen. In combinatie met onze shorttrack buizen bieden wij een complete shorttrack schaats aan die uw verwachtingen zal overtreffen!

Shorttrack schoenen nu direct beschikbaar in de Cádo Motus shop en binnen enkele werkdagen gratis geleverd bij jou thuis.