Schaatshelm bestellen in jouw clubkleuren met logo's en sponsornaam

Misschien draag je allemaal al hetzelfde schaatsjack, schaatspak of dezelfde schaatskleding, maar het is pas compleet als je ook een custom schaatshelm draagt in teamkleuren. Je helm is misschien wel één van je opvallendste kledingstukken! Daarom kan je bij Cádo Motus de helm in de kleur bestellen die matcht met jouw schaatsoutfit!

Wat kun je personaliseren aan onze schaatshelmen? 

  • De Alpha schaatshelm heeft 12 verschillende kleuren Aeroshields. Zit er geen passende kleur bij dan zijn de losse aeroshields zijn heel eenvoudig te spuiten of bestickeren in een RAL kleur die wel matcht. De shield kan tevens voorzien worden van een transfersticker met clublogo of sponsornaam. Ook op de zijkant van de helm kan je logo’s of een ontwerp toepassen.
  • De Alpha-Y kinder-schaatshelm is beschikbaar in vier kleuren. Op de gehele helm is plek voor jouw teamlogo. Echt een stoere, coole custom aero schaatshelm, skeelerhelm én fietshelm voor kinderen!
  • De Omega Aero schaatshelm met geintegreerd vizier is beschikbaar in vijf kleuren. Zwart, wit, rood, blauw en grijs. Op de hele helm zijn sponsor logo’s toe te passen.
  • Bij een afname van minimaal 5 stuks, kan je de Omega of Delta helmen ook in een unieke kleur bestellen. De levertijd is tussen de 2 en 3 maanden afhankelijk van het moment van bestellen.
  • Ontwerpen kan je zelf aanleveren of kunnen we in overleg maken. Zie de afbeelding hieronder voor de vlakken A t/m F die de opties weergeven.

Nog meer voordelen van een Cádo Motus helm:

  • Op alle helmen van Cádo Motus is crash replacement van toepassing. Je ontvangt 50% korting op een nieuwe helm als je gevallen bent.
  • Onze Alpha, Alpha-Y en Omega helmen zijn officieel goedgekeurd voor schaatsen, skeeleren, wielrennen en mountainbiken! Ook de ideale custom fietshelm in clubkleuren voor wielerclubs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw club

Geïnteresseerd in een helm in teamkleuren? Bekijk de onderstaande video's of vraag hier vrijblijvend je offerte aan. De prijs hangt af van het aantal, de grote van het logo en het aantal kleuren dat je ontwerp heeft. Mail of bel ons gerust als je nog vragen hebt.

De transfers die wij aanbrengen zijn van industriele kwaliteit en te vergelijken met toepassingen in de fietsindustrie. De transfers zijn zeer dun en worden na het plakken in de oven gecured. Dit resulteert in een slijtvast logo op jouw helm of aeroshield dat eerder gedrukt lijkt dan bestickerd!

Custom opties voor de Alpha-2 Aerohelm

De enige Aerohelm die altijd bij iedere outfit past! Geen minimale aantallen en direct uit voorraad leverbaar.

Custom opties voor de Omega Aerohelm en de Delta fietshelm

De Omega fietshelm is een aerodynamische fietshelm met vizier geschikt voor de baan, weg, criteriums, tijdritten, triathlon en schaatsen! Dus een helm die officieel goedgekeurd is voor zowel de fietssport als de de schaatssport, met een mooie aerodynamische belijning.