Schaatshelm bestellen in jouw clubkleuren met logo's en sponsornaam

Misschien draag je allemaal al hetzelfde schaatsjack, schaatspak of dezelfde schaatskleding, maar het is pas compleet als je ook een custom schaatshelm draagt in teamkleuren. Je helm is misschien wel één van je opvallendste kledingstukken! Daarom kan je bij Cádomotus de helm in de kleur bestellen die matcht met jouw schaatsoutfit!

Wat kun je personaliseren aan onze schaatshelmen? 

  • De Alpha schaatshelm heeft 12 verschillende kleuren Aeroshields. Zit er geen passende kleur bij dan zijn de losse aeroshields zijn heel eenvoudig te spuiten of bestickeren in een RAL kleur die wel matcht. De shield kan tevens voorzien worden van een transfersticker met clublogo of sponsornaam. Ook op de zijkant van de helm kan je logo’s of een ontwerp toepassen.
  • De Alpha-Y kinder-schaatshelm is beschikbaar in vier kleuren. Op de gehele helm is plek voor jouw teamlogo. Echt een stoere, coole custom aero schaatshelm, skeelerhelm én fietshelm voor kinderen!
  • De Omega Aero schaatshelm met geintegreerd vizier is beschikbaar in vijf kleuren. Zwart, wit, rood, blauw en grijs. Op de hele helm zijn sponsor logo’s toe te passen.
  • Bij een afname van minimaal 100 stuks per model*, kan je de custom helmen ook in een unieke kleur bestellen. De levertijd is tussen de 3 en 6 maanden afhankelijk van het moment van bestellen.
  • Ontwerpen kan je zelf aanleveren of kunnen we in overleg maken.

 * de 100 stuks mogen verdeeld zijn over verschillende maten

Nog meer voordelen van een Cádomotus helm:

  • Op alle helmen van Cádomotus is crash replacement van toepassing. Je ontvangt 50% korting op een nieuwe helm als je gevallen bent.
  • Onze Alpha, Alpha-Y en Omega helmen zijn officieel goedgekeurd voor schaatsen, skeeleren, wielrennen en mountainbiken! Ook de ideale custom fietshelm in clubkleuren voor wielerclubs.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw club

Geïnteresseerd in een helm in teamkleuren? Je vraag hier vrijblijvend je offerte aan. De prijs hangt af van het aantal, de grote van het logo en het aantal kleuren dat je ontwerp heeft.

 

Custom design en logo op Alpha Aero helm

Optie 1: Gratis vanaf 25 helmen!
B: 1x logo van 100cm2 bovenop het shield (één kleur; zwart of wit)
 
Optie 2: Gratis vanaf 50 helmen!
A: het spuiten van de Aeroshield in een specifieke RAL of PMS kleur
B: 1x logo van 100cm2 bovenop het shield (één kleur; zwart of wit)
 
Optie 3: Gratis vanaf 100 helmen!
A: het spuiten van de Aeroshield in een specifieke RAL of PMS kleur
B: 1x logo van 100cm2 bovenop het shield (één kleur; zwart of wit)
C/L: 1x logo 100cm2 op zijkant in één kleur; wit
C/R: 1x logo 100cm2 op zijkant in één kleur; wit
 
* meerprijs voor logo's met één of twee extra kleur(en)
 
De transfers die wij aanbrengen zijn van industriele kwaliteit en te vergelijken met toepassingen in de fietsindustrie. De transfers zijn zeer dun en worden na het plakken in de oven gecured. Dit resulteert in een slijtvast logo op jouw helm of aeroshield dat eerder gedrukt lijkt dan bestickerd!

 

 

Schaatshelm in teamkleur, clubkleur met logo's en sponsornamen