Skeelers

Cádomotus skeelers kopen voor alle niveaus en omstandigheden

Ga je skeelers kopen en ben je op zoek naar kwalitatief goede skeelers met een goede pasvorm? Bij Cádomotus vind je alles wat je nodig hebt om te skeeleren. Complete skeelers waarmee je de volgende stap zet in je carrière. Meer comfort, snelheid en functionaliteit van Cádomotus zelf, en al onze A-merken zoals Mariani Skates, Bones Bearings en MPC Wheels skeelerwielen. De beste skeeler kopen voor alle niveaus, van beginner tot wedstrijd skeelers voor de professionele skeeleraar en omstandigheden!

Topkwaliteit, goede service en directe levering van je skeeler. Je kunt deze skeelers kopen bij de Cádomotus dealers of op de webshop cadomotus.nl. Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis geleverd.

 1. Bones REDS Ceramic 16-pk

   195,00
  Bones Reds zijn de beste skate lagers ter wereld en de enige skeeler lager die met dat idee is ontworpen. Meer info
 2. Bones Big Balls REDS 16-pk

   70,00
  Early April 2019
  Bones nieuwste inline lager met 6 kogels biedt meer snelheid en acceleratie vergelijkbaar met Bones Super Swiss-6, maar tegen een betaalbare prijs. Meer info
 3. Bones Swiss Ceramic 16-pk

   295,00
  Bones Swiss lagers zijn de beste skate lagers ter wereld en de enige lager die met dat idee is ontworpen. Meer info
 4. Bones Super Swiss 16-pk

   130,00
  Super Swiss lagers hebben 6 kogels, deze zijn iets groter en dat betekent dat ze sterker zijn, duurzamer, hogere topsnelheid, betere acceleratie. Meer info
 5. Bones Swiss 16-pk

   130,00
  De enige echte skatelager die er speciaal voor is gemaakt. Als een Zwitsers klokwerk. Meer info
 6. Bones Super Reds 16-pk

   70,00
  Dit zijn de best geprijsde kwaliteitslagers op de markt. Meer info
 7. Bones Reds 16-pk

   45,00
  Volgens de kwaliteitseisen van Bones, gemaakt in China. Meer info
 8. Bones Speed Cream (10 pack)

   80,00
  Dit is een synthetische smeerolie speciaal ontworpen voor Bones skate lagers. Meer info
 9. Bones Bearing Cleaning Unit

   15,00
  Een schoonmaakset voor je lagers, bedacht en ontworpen door Bones zelf. Meer info
 10. Bones Reds Bulk Pack (200pcs)

  Vanaf:  2,25

  Profiteer van maximale korting en bestel de beroemde Bones Reds lagers per 200 stuks verpakt. Meer info

De skeelers van Cádomotus zijn innovatieve producten waarbij vormgeving, functie en kwaliteit zich verenigen. Wat heb je nodig om sneller te skeeleren?

1. De perfecte pasvorm van een skeelerschoen. Een schoen moet zich vormen naar je voet, zodat je gevoel krijgt met wat je doet.
2. Daardoor krijg je controle over je skeelerslag en wordt je stabieler.
3. Een set-up van wielen die bij je past. 3 wielen van 125 millimeter, zoals de trend nu is onder wereldtoppers, of om te beginnen kleinere wielen voor meer stabiliteit.
4. En als je dat onder de knie hebt, kun je dieper zitten, meer kracht gebruiken en ga je sneller skeeleren.

Complete speed skates

De beste skeelers kopen? Met onze complete skeeler sets ben je in één keer klaar. De Cádomotus World Medallist inline skate set is dé wedstrijd skeeler voor de meest professionele en ambitieuze skaters. De Rookie de beste skate om mee te starten, de Agility groeit met je mee en met de Versatile leer je je grenzen op te zoeken. Of je nu voor drie wielen van 125 millimeter kiest, vier van 110 millimeter of een setup voor jonge skaters met 90mm wielen, je vindt het allemaal hier. Lees meer: stel je eigen skeeler samen

Unieke skeelerframes

Cádomotus DualBox skeelerframes zijn uniek in de markt en al vele jaren de keuze van wereldkampioenen zoals Darren de Souza. De dubbele zijwand in de frames zorgen ervoor dat de druk beter verdeeld wordt over het gehele frame en dat levert veel voorspelbaarder gedrag op van je wielen op het asfalt. Cádomotus ontwikkelde ook als eerste een skeelerframe waarin je in een handomdraai wisselt van vier naar drie wielen. Met de Transformer frames rijd je altijd in de beste set-up voor jouw fase of wedstrijdomstandigheden.

Snelste skeeler lagers en wielen

Met MPC wielen en Bones lagers hebben we twee A-merken in huis voor skeelerwielen en lagers. Met MPC skeelerwielen beschik je in alle omstandigheden over de beste wielen. Bones lagers zijn de enige ter wereld die specifiek voor inline skaten zijn gemaakt.

Cádomotus’ Pure Skating staat voor innovatieve producten waarbij vormgeving, functie en kwaliteit zich verenigen. Wij gaan een stap verder om de sport toegankelijker te maken.