Skeelers

Cádomotus skeelers kopen voor alle niveaus en omstandigheden

Ga je skeelers kopen en ben je op zoek naar kwalitatief goede skeelers met een goede pasvorm? Bij Cádomotus vind je alles wat je nodig hebt om te skeeleren. Complete skeelers waarmee je de volgende stap zet in je carrière. Meer comfort, snelheid en functionaliteit van Cádomotus zelf, en al onze A-merken zoals Mariani Skates, Bones Bearings en MPC Wheels skeelerwielen. De beste skeeler kopen voor alle niveaus, van beginner tot wedstrijd skeelers voor de professionele skeeleraar en omstandigheden!

Topkwaliteit, goede service en directe levering van je skeeler. Je kunt deze skeelers kopen bij de Cádomotus dealers of op de webshop cadomotus.nl. Bestellingen vanaf 100 euro worden gratis geleverd.

 1. Bones Speed Cream (10 pack)

   80,00
  Dit is een synthetische smeerolie speciaal ontworpen voor Bones skate lagers. Meer info
 2. Bones Bearing Cleaning Unit

   15,00
  Een schoonmaakset voor je lagers, bedacht en ontworpen door Bones zelf. Meer info
 3. Bones Reds Bulk Pack (200pcs)

  Vanaf:  2,25

  Profiteer van maximale korting en bestel de beroemde Bones Reds lagers per 200 stuks verpakt. Meer info
 4. CadoMotus EXchange 165-195 adapter

   60,00
  Adapt your clap ice blades to take long-mount inline boots without compromise! Meer info
 5. Skate torque wrench 2-in-1: torx-25
  Niet in voorraad

  Skate torque wrench 2-in-1: torx-25

  Niet in voorraad

   20,00
  The must-have tool for all skate bags, this wrench will ensure you don’t over-tighten your axels. Meer info
 6. Skate torque wrench 4mm HEX
  Niet in voorraad

  Skate torque wrench 4mm HEX

  Niet in voorraad

   20,00
  The must-have tool for all skate bags, this wrench will ensure you don’t over-tighten your axels. Meer info
 7. Skate wrench 2-in-1 (no torque)

  Van: € 10,00

  Speciale prijs  6,00

  Ergonomic grip and easy to use. Meer info
 8. Techni-Cords Pk 1

   175,00
  Set of Techni-cords: specific power and strength training simple enough for beginners Meer info
 9. Techni-Cords Pk 2
  Niet in voorraad

  Techni-Cords Pk 2

  Niet in voorraad

   200,00
  Set of Techni-cords with 2 hip belts: the most skating specific power and strength training! Meer info
 10. Alpha-Y Aero fietshelm en kinderhelm

   79,50
  Nederlandse kwaliteit! Een coole gecertificeerde 3-in-1 aero kinderhelm kopen voor al je sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! De stoere Alpha-Y fiets kinderhelm / fietshelm voor kinderen is veilig en verstelbaar en voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, kinderfietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen. Deze kinderhelm voor je fiets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en blauw. Meer info
 11. Geïntegreerde lenzen voor Alpha-2 Aerospeed helm

   39,50
  De Cádomotus Omega lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Omega aero fietshelm met vizier. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen. Meer info
 12. Omega Aerospeed skeelerhelm

  Vanaf:  179,50

  Tot: € 244,00

  De Cádomotus Omega skeelerhelm maakt het verschil. Met een aerohelm ga je bewezen sneller, maar het maakt het skeeleren ook veiliger en comfortabeler. High-end, ultra licht, kwalitatief vergelijkbaar met de allerbeste fietshelmen, maar dan voor skeeleren en natuurlijk schaatsen. Deze skeelerhelm is ook leverbaar met vizier.

  Meer info
 13. Geïntegreerde lenzen voor Omega Aerospeed helm

   64,50
  De Cádomotus Omega lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Omega aero fietshelm met vizier. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen. Meer info
 14. Alpha Aerospeed skeelerhelm

  Vanaf:  134,00

  Tot: € 149,52

  Deze skeelerhelm is ontworpen om aerohelmen betaalbaar te maken. Je maakt de helm uniek met je eigen aero shells, tien gekleurde covers die je zelf op je helm kunt klikken. Optioneel bij de Alpha Aerospeed inline skatehelm is ook een vizier in drie kleuren.

  Meer info
 15. Alpha-Y Aero Kinder-Skatehelm / Skeelerhelm

   79,50
  De beste kinderhelm voor al je sporten. De Alpha-Y Aero is een stoere en coole aero-kinderhelm voor al je sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! De Alpha-Y kinderhelm is voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, fietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen. Meer info
 16. Cádomotus Delta skeelerhelm

   89,50

  De Cádomotus Delta skeelerhelm is een extreem ventilerende skatehelm en zeer geschikt voor skeeleraars. De superlichte helm wordt in het inline-skaten gebruikt door alle Cádomotus World Cup rijders. Hij is zo light dat je niet eens voelt dat je een helm draagt!

  Als je traint of wedstrijden rijdt gedurende warme zomerdagen, wil je een helm die verkoeling geeft, zo licht mogelijk is en een perfecte pasvorm heeft. Dat is de Cádomotus Delta, een high-end fietshelm en skeelerhelm voor een prijs die je niet verwacht.

  Meer info
 17. Versatile sporttas voor inline skaters

   129,50

  Een topper, deze rugzak. Hier kun je overal mee naar toe. De meest veelzijdige sporttas op de markt. De enige tas die je vanaf nu nodig hebt als je aan skeeleren doet. Veel, heel veel ruimte, en voor al je spullen een eigen vak.

  Meer info
 18. Airflow skate rugzak

   79,50

  Met de Cádomotus Airflow skeelertas op je rug ben je cool, voel je je vederlicht en heb je alle skeelerspullen bij je. De skeelertas is licht, vormt ergonomisch om je rug en je klikt hem vast om je middel. Of je nu naar een wedstrijd gaat, een weekendje gaat reizen of voor jouw urban trip van werk naar huis, deze skatetas doet zijn werk.

  Meer info
 19. Waterflow skeelertas

   99,50

  De Cádomotus Waterflow skeelertas helpt je om op avontuur te gaan én alles mee te nemen wat je nodig hebt. De sporttas is sterk en solide gemaakt, vormt ergonomisch om je rug en je klikt hem vast om je middel. En gemaak tvan waterdicht materiaal met gecoate ritsen, zodat niets tijdens je trip te gek is. Of je nu naar een skeelerwedstrijd gaat, een weekendje gaat reizen of voor jouw urban trip van werk naar huis.

  Meer info

De skeelers van Cádomotus zijn innovatieve producten waarbij vormgeving, functie en kwaliteit zich verenigen. Wat heb je nodig om sneller te skeeleren?

1. De perfecte pasvorm van een skeelerschoen. Een schoen moet zich vormen naar je voet, zodat je gevoel krijgt met wat je doet.
2. Daardoor krijg je controle over je skeelerslag en wordt je stabieler.
3. Een set-up van wielen die bij je past. 3 wielen van 125 millimeter, zoals de trend nu is onder wereldtoppers, of om te beginnen kleinere wielen voor meer stabiliteit.
4. En als je dat onder de knie hebt, kun je dieper zitten, meer kracht gebruiken en ga je sneller skeeleren.

Complete speed skates

De beste skeelers kopen? Met onze complete skeeler sets ben je in één keer klaar. De Cádomotus World Medallist inline skate set is dé wedstrijd skeeler voor de meest professionele en ambitieuze skaters. De Rookie de beste skate om mee te starten, de Agility groeit met je mee en met de Versatile leer je je grenzen op te zoeken. Of je nu voor drie wielen van 125 millimeter kiest, vier van 110 millimeter of een setup voor jonge skaters met 90mm wielen, je vindt het allemaal hier. Lees meer: stel je eigen skeeler samen

Unieke skeelerframes

Cádomotus DualBox skeelerframes zijn uniek in de markt en al vele jaren de keuze van wereldkampioenen zoals Darren de Souza. De dubbele zijwand in de frames zorgen ervoor dat de druk beter verdeeld wordt over het gehele frame en dat levert veel voorspelbaarder gedrag op van je wielen op het asfalt. Cádomotus ontwikkelde ook als eerste een skeelerframe waarin je in een handomdraai wisselt van vier naar drie wielen. Met de Transformer frames rijd je altijd in de beste set-up voor jouw fase of wedstrijdomstandigheden.

Snelste skeeler lagers en wielen

Met MPC wielen en Bones lagers hebben we twee A-merken in huis voor skeelerwielen en lagers. Met MPC skeelerwielen beschik je in alle omstandigheden over de beste wielen. Bones lagers zijn de enige ter wereld die specifiek voor inline skaten zijn gemaakt.

Cádomotus’ Pure Skating staat voor innovatieve producten waarbij vormgeving, functie en kwaliteit zich verenigen. Wij gaan een stap verder om de sport toegankelijker te maken.