Complete Skeelers

Complete skeeler kopen? Bekijk hier onze compleet samengestelde skeeler sets. Cádo Motus inline skates zijn verkrijgbaar voor elk niveau van beginner tot de wereldtop! Met onze skeeler configurator kunt u uw eigen skeeler samenstellen. Lees onderaan deze pagina hoe je de beste skeeler kiest.

De beste skeeler voor jou

Cádo Motus ontwikkelt en verkoopt inline skates voor als je net leert skaten en wilt verbeteren, tot aan de meest ambitieuze inliner in de wereldtop. Inline skates voor kinderen tot aan skeelers voor masters.

Cádo Motus Rookie - de ideale skate voor kinderen en iedereen die het skaten wil leren. In jongens en meisjeskleuren en met drie of vier wielen.

Cádo Motus Agility - de beste skate voor iedereen die ontspannen kilometers wil maken door de natuur en steun nodig heeft bij de enkels.

Cádo Motus Versatile - voor als je echt serieus bent en hard wilt leren gaan. Een stevige, carbon schoen met de beste frames en wielen die we hebben.

Cádo Motus World Medallist - Italiaans vakmanschap; een handgemaakte skeelerschoen van de kampioen schoenenmaker in het inline skaten, Davide Mariani. Samen met de wereldberoemde DualBox frames en MPC wielen het beste van het beste.

Welke keuzes moet jij maken?

1. Begin met de skeelerschoen.

Wil je een hoge skeelerschoen om lekker te toeren of een lagere schoen zodat je dieper kunt zitten en meer kracht kwijt kunt? Daarnaast zit er verschil in de stevigheid van schoenen. Het duurdere segment is gemaakt van carbon, dat stevig is en naar je voet vormt door ze (bij de specialist) in de oven te doen. Of kijk hier hoe je schoenen vervormt: Hoe steviger, harder de schoen, hoe meer stabiliteit.

2. Wat kies je, drie of vier wielen?

Iedereen is anders. Andere ambities, talenten of techniek. Cádo Motus heeft een oplossing voor iedereen. Drie maal 125mm en vier maal 110mm wielen voor de krachtpatsers en wedstrijdrijders, 100mm setups voor junioren en dames, en drie wiel sets met 90mm voor de allerkleinsten. Die kunnen ook al wennen aan grotere wielen, maar blijven behendig en kunnen met licht gewicht skates werken aan de techniek die ze later kampioen zal maken.

Met de Cádo Motus Transformer skeelerframes heb je alles bij de hand en wissel je in een handomdraai van drie naar vier skeelerwielen of andersom.

Alle Cádo Motus skeelers zijn gemaakt vanuit de filosofie van een elite skater. Daar profiteren ook de competitief ingestelde skaters van mee. Vrijwel altijd direct leverbaar tegen scherpe prijzen en gratis verzending.