Complete Skeelers

Complete skeeler kopen? Bekijk hier onze compleet samengestelde skeeler sets. Cádomotus inline skates zijn verkrijgbaar voor elk niveau van beginner tot de wereldtop! Met onze skeeler configurator kunt u uw eigen skeeler samenstellen. Lees onderaan deze pagina hoe je de beste skeeler kiest.
 1. Ci Pro 1 Propulsive skeeler

  Vanaf:  713,00

  Tot: € 1.189,00

  De Ci Pro 1 Propulsive wedstrijdskeeler is van alles het beste. Deze inline speed skate helpt je om sneller te worden, meer kracht via het asfalt om te zetten in snelheid en aan vertrouwen te winnen. Deze skeeler brengt de meest vernieuwende skeelerschoen van Cádomotus en het legendarische DualBox5 frame bij elkaar. Meer info
 2. Cádomotus Versatile-2 skeeler

  Vanaf:  489,00

  Tot: € 840,00

  Deze skate is ontworpen om je sneller, goed te leren skeeleren op een hoger niveau. Met de Versatile skeeler beslis je binnen no-time of je wilt skaten op drie of vier wielen en van welke grootte. Dames kiezen het beste het Comp Transformer frame in 12.4. Hier passen 4x 100mm wielen in, net als in het iets langere 12.8 frame welke goed past onder schoenmaten 39-42. De langste versie is 13.2 inch is voor de maten 42 en groter. Hier passen 4x110mm wielen in of 3x125mm wielen, wat de nieuwe trend is.

  Wil je 3x110 of 3x125 rijden bestel dan de 'boot risers' mee voor tussen het frame en de schoen.

  Skeelerconfigurator

  • Stel de Cádomotus Versatile skeeler samen volgens je eigen wensen.
  • De prijs past zich automatisch aan op basis van de door jou geselecteerde skeeler frames, skeelerwielen en lagers!

   

  Meer info
 3. Cádomotus Agility-2 skeeler

  Vanaf:  489,00

  Tot: € 840,00

  Deze skate is ontworpen om je sneller, goed te leren skeeleren en voor rijders die graag meer steun rond de enkels willen. Met de Agility skeeler beslis je binnen no-time of je wilt skaten op drie of vier wielen en van welke grootte. Dames kiezen het beste het kortste Comp Transformer frame in 12.4. Hier passen 4x 100mm wielen in, net als in het iets langere 12.8 frame welke goed past onder schoenmaten 39-42. Het langste frame is 13.2 inch en past goed onder de maten 42 en groter. Hier passen 4x110mm wielen in of 3x125mm wielen, wat de nieuwe trend is.

  Wil je 3x110 of 3x125 rijden bestel dan de 'boot risers' mee voor tussen het frame en de schoen.

  Skeelerconfigurator

  • Stel de Cádomotus Agility skeeler samen volgens je eigen wensen.
  • De prijs past zich automatisch aan op basis van de door jou geselecteerde skeeler frames, wielen en lagers!

   

  Meer info
 4. Rookie JR2 skeeler voor jongens

  Vanaf:  369,00

  Tot: € 599,50

  De beste skeeler voor kinderen en junioren die we ooit maakten. Verbeter je techniek, je controle, je snelheid en … win! Een speciale uitvoering voor jongens met stoere, blauwe look.

  Zie hier hoe je met de Rookie skeeler je techniek verbetert door te trainen op 3 of 4 wielen: Cádomotus Rookie skate met het Neo Transformer frame

  Inline skate configurator

  • Stel jou eigen Cádomotus Rookie JR2 skeeler samen.
  • De prijs past zich automatisch aan gebaseerd op je persoonlijke keuzes!
  Meer info
 5. Waar moet ik op letten bij het samenstellen van mijn eigen skeeler?

  De meeste skates nemen de schoen als uitgangspunt, en dat is niet zo gek. De kwaliteit van de skeelerschoen is nogal bepalend. Voor je plezier, je budget en je ambitie. Maar welke skeelerframe kies je daarbij? Als het over skeelerframes gaat, gaat het over twee dingen: de grootte van de wielen en de rij-eigenschappen. Lees meer hierover in ons blog...

  Kijk hier!
  Cadomotus Skeeler Configurator
 6. Rookie JR2 skeeler voor meiden

  Vanaf:  369,00

  Tot: € 599,50

  De beste skate voor kinderen en junioren die we ooit maakten. Verbeter je techniek, je controle, je snelheid en … win! Een speciale uitvoering voor meiden met roze look.

  Zie hier hoe je met de Rookie skeeler je techniek verbetert door te trainen op 3 of 4 wielen: Cádomotus Rookie skate met het Neo Transformer frame

  Inline skate configurator

  • Stel jou eigen Cádomotus Rookie JR2 samen.
  • De prijs past zich automatisch aan gebaseerd op je persoonlijke keuzes!
  Meer info
 7. Cádomotus Rookie Resizer Inlegzolen

   29,50
  Zijn jouw kinderen de verstelbare skates / skeelers ontgroeid? De Cádomotus Rookie Resizer inlegzooltjes zijn ideaal voor jeugdige schaatsers en skeeleraars! Je kunt zo langer blijven door skaten met een paar skeelers of schaatsen en zo besparen in de aanschaf kosten. Maak een schaatsschoen of skeelerschoen tot 2 maten kleiner door gebruik te maken van onze unieke Cádomotus Rookie Resizer inlegzolen. Deze twee speciale zooltjes passen perfect in elkaar zodat je van een maat 34 schoen, een maat 32 of maat 33 schoen maakt. De inlegzooltjes zijn tevens verkrijgbaar in diverse andere maten. Meer info
 8. World Medalist Skeeler
  Niet in voorraad

  World Medalist Skeeler

  Niet in voorraad

  Vanaf:  374,00

  Tot: € 790,00

  Het beste van het beste, voor als je niet van concessies doen houdt. Van schoen tot frame en wielen en lagers, tot in ieder detail. Deze skate helpt je aan overwinningen. Wij hebben een skate ontworpen die past bij skaters die er zelf alles aan gedaan hebben. Want dan kom je op het punt dat het ook nergens meer aan mag liggen.

  Inline speed skate configurator

  • Stel jou eigen skeeler samen.
  • De prijs past zich automatisch aan gebaseerd op je persoonlijke keuzes!
  Meer info

De beste skeeler voor jou

Cádomotus ontwikkelt en verkoopt inline skates voor als je net leert skaten en wilt verbeteren, tot aan de meest ambitieuze inliner in de wereldtop. Inline skates voor kinderen tot aan skeelers voor masters.

Cádomotus Rookie - de ideale skate voor kinderen en iedereen die het skaten wil leren. In jongens en meisjeskleuren en met drie of vier wielen.

Cádomotus Agility - de beste skate voor iedereen die ontspannen kilometers wil maken door de natuur en steun nodig heeft bij de enkels.

Cádomotus Versatile - voor als je echt serieus bent en hard wilt leren gaan. Een stevige, carbon schoen met de beste frames en wielen die we hebben.

Cádomotus World Medallist - Italiaans vakmanschap; een handgemaakte skeelerschoen van de kampioen schoenenmaker in het inline skaten, Davide Mariani. Samen met de wereldberoemde DualBox frames en MPC wielen het beste van het beste.

Welke keuzes moet jij maken?

1. Begin met de skeelerschoen.

Wil je een hoge skeelerschoen om lekker te toeren of een lagere schoen zodat je dieper kunt zitten en meer kracht kwijt kunt? Daarnaast zit er verschil in de stevigheid van schoenen. Het duurdere segment is gemaakt van carbon, dat stevig is en naar je voet vormt door ze (bij de specialist) in de oven te doen. Of kijk hier hoe je schoenen vervormt: Hoe steviger, harder de schoen, hoe meer stabiliteit.

2. Wat kies je, drie of vier wielen?

Iedereen is anders. Andere ambities, talenten of techniek. Cádomotus heeft een oplossing voor iedereen. Drie maal 125mm en vier maal 110mm wielen voor de krachtpatsers en wedstrijdrijders, 100mm setups voor junioren en dames, en drie wiel sets met 90mm voor de allerkleinsten. Die kunnen ook al wennen aan grotere wielen, maar blijven behendig en kunnen met licht gewicht skates werken aan de techniek die ze later kampioen zal maken.

Met de Cádomotus Transformer skeelerframes heb je alles bij de hand en wissel je in een handomdraai van drie naar vier skeelerwielen of andersom.

Alle Cádomotus skeelers zijn gemaakt vanuit de filosofie van een elite skater. Daar profiteren ook de competitief ingestelde skaters van mee. Vrijwel altijd direct leverbaar tegen scherpe prijzen en gratis verzending.