Skeeler Accessores

Asjes, schroeven, gereedschappen en rem voor je skeeler

Hier vind je alles wat je nodig hebt om je skates goed af te stellen of onderdelen te vervangen. Accessoires zijn het geheim van de juiste afstelling van je skeelers. De positie van je skeelerframe, het vastzetten van skeelerwielen zonder speling. De accessoires van Cádo Motus geven je alles wat je nodig hebt.

Moeite met overkomen, je balans of naar binnen gedraaide enkels?

Probeer dan eens onze mount spacers. Met de de mount spacers kun je je frame onder een andere hoek onder je schoen zetten. Als je naar binnen zakt met je enkels, zet dan eens een plaatje met de dikkere kant aan de buitenzijde tussen je schoen en frame. Een wereld van verschil! Mount spacers werken ook als je wielen tegen je schoen draaien. Je zet zo de schoen hoger op het skeeler frame.

De imbus sleutel heeft een beveiliging, zodat je je asjes nooit te strak aandraait. Met dezelfde sleutel haal je in een handomdraai onze Bones lagers uit de wielen.

De Cádo Motus rem past op bijna alle skates en dat maakt het één van meest verkochte skate-accessoires ter wereld. De remblokken zijn vervangbaar, waardoor je nooit op pad hoeft zonder dat je een noodstop kunt maken