Skeelerhelmen

Skeelerhelm kopen? Het merk Cádomotus heeft een breed assortiment skeelerhelmen. Van superlicht en ademend tot aerodynamisch en supersnel. Voor de professional en junioren en altijd voor een scherpe prijs en direct leverbaar.

Iedere sportieve inline-skater heeft zo zijn eigen wensen. Wij hebben skeelerhelmen voor kinderen en junioren, met verstelbare maten en coole looks. Het mag natuurlijk ook wel een beetje mooi zijn, zo’n skate helm, naast dat inline-skaten met een helm veel veiliger en verstandiger is.

Met onze aero-helmen lopen we voorop. De Omega Aerospeed skeelerhelm zit vol innovaties en is de eerste specifieke aerodynamische helm voor skeeleren en schaatsen. Deze helm is ook te gebruiken als schaatshelm .Bewezen sneller, licht, comfortabel, ademend.

Met de Delta skeelerhelm hebben we een parel in huis. Lichter vind je een skeelerhelm niet. Geen skeelerhelm die zo ventileert en dat allemaal voor een prijs die je bij fietsmerken niet tegenkomt. Veiligheid mag niet onbetaalbaar zijn.

 1. Alpha-Y Aero fietshelm en kinderhelm

   79,50
  Nederlandse kwaliteit! Een coole gecertificeerde 3-in-1 aero kinderhelm kopen voor al je sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! De stoere Alpha-Y fiets kinderhelm / fietshelm voor kinderen is veilig en verstelbaar en voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, kinderfietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen. Deze kinderhelm voor je fiets is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en blauw. Meer info
 2. Geïntegreerde lenzen voor Alpha-2 Aerospeed helm

   39,50
  De Cádomotus Omega lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Omega aero fietshelm met vizier. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen. Meer info
 3. Omega Aerospeed skeelerhelm

  Vanaf:  179,50

  Tot: € 244,00

  De Cádomotus Omega skeelerhelm maakt het verschil. Met een aerohelm ga je bewezen sneller, maar het maakt het skeeleren ook veiliger en comfortabeler. High-end, ultra licht, kwalitatief vergelijkbaar met de allerbeste fietshelmen, maar dan voor skeeleren en natuurlijk schaatsen. Deze skeelerhelm is ook leverbaar met vizier.

  Meer info
 4. Geïntegreerde lenzen voor Omega Aerospeed helm

   64,50
  De Cádomotus Omega lenzen zijn ontworpen in combinatie met de Omega aero fietshelm met vizier. De lenzen klikken stevig vast met sterke magneten. Naast een helder zicht is de lens ook in een handomdraai om te draaien of af te nemen. Meer info
 5. Alpha Aerospeed skeelerhelm

  Vanaf:  134,00

  Tot: € 149,52

  Deze skeelerhelm is ontworpen om aerohelmen betaalbaar te maken. Je maakt de helm uniek met je eigen aero shells, tien gekleurde covers die je zelf op je helm kunt klikken. Optioneel bij de Alpha Aerospeed inline skatehelm is ook een vizier in drie kleuren.

  Meer info
 6. Alpha-Y Aero Kinder-Skatehelm / Skeelerhelm

   79,50
  De beste kinderhelm voor al je sporten. De Alpha-Y Aero is een stoere en coole aero-kinderhelm voor al je sporten: skeeleren, schaatsen en fietsen! De Alpha-Y kinderhelm is voor kinderen met een hoofdomtrek van 48-53 centimeter. Het is zowel een schaatshelm, fietshelm én skeelerhelm speciaal voor kinderen. Meer info
 7. Cádomotus Delta skeelerhelm

   89,50

  De Cádomotus Delta skeelerhelm is een extreem ventilerende skatehelm en zeer geschikt voor skeeleraars. De superlichte helm wordt in het inline-skaten gebruikt door alle Cádomotus World Cup rijders. Hij is zo light dat je niet eens voelt dat je een helm draagt!

  Als je traint of wedstrijden rijdt gedurende warme zomerdagen, wil je een helm die verkoeling geeft, zo licht mogelijk is en een perfecte pasvorm heeft. Dat is de Cádomotus Delta, een high-end fietshelm en skeelerhelm voor een prijs die je niet verwacht.

  Meer info