Skeelerschoenen

Carbon skeeler schoenen met de perfecte pasvorm, comfort en controle

Cádo Motus skeelerschoenen en schaatsschoenen hebben één ding gemeen: de pasvorm van een custom made schoen van topatleten. De ervaring die we hebben opgedaan door het werken met wereldkampioenen en wereldkampioen schoenmakers als Davide Mariani en Paul Marchese, is verwerkt in al onze skeelerschoenen.

Iedere voet is anders. Daarom zijn al onze schoenen vervormbaar als ze verhit worden in een heteluchtoven of met een föhn. Bij aankoop van onze schoenen krijgt u daarvoor instructies mee. Zo hebt u voor een scherpe prijs, toch een schoen die helemaal naar uw voet is gevormd. En dat is niet alleen belangrijk voor het comfort en het niet krijgen van blaren of irritaties aan uw voeten, maar ook voor de controle van je skeeler.

Voel jij controle tijdens het skaten als je hard gaat?

Skaten gaat steeds sneller en op hoge snelheid wil je niets anders dan controle, het gevoel dat je alles in de hand hebt. Je kan diep blijven zitten, spelen met je balans en heel hard afzetten. Voorwaarde voor een schoen die dat biedt is een ver doorontwikkelde pasvorm en de mogelijkheid om de schoen te vervormen. Cádo Motus biedt precies dat.

Voor iedere ambitie hebben we een passende skeelerschoen. De Dogma, een handgemaakt product van de Italiaanse schoenenmaker Davide Mariani, is het absolute topmodel. Gemaakt van carbon, geeft veel support en gaat jaren mee. De Rookie is er in junior uitvoering in het blauw en roze en voor grotere maten als senior versie. De ideale skeelerschoen voor als je, ambitieus als je bent, je grenzen wilt verleggen.