Skeelertassen

Skeelertassen

Op zoek naar een echte sporttas voor het skeeleren? Met Cádomotus skeelertassen heb je al je spullen bij de hand, of je nu professioneel skeeleraar bent of van door de stad cruised met je urban skates. Alles wat je van Cádomotus mag verwachten. Stijl, kwaliteit en maximaal functioneel.

 1. Waterflow skeelertas

   89,50

  De Cádomotus Waterflow skeelertas helpt je om op avontuur te gaan én alles mee te nemen wat je nodig hebt. De sporttas is sterk en solide gemaakt, vormt ergonomisch om je rug en je klikt hem vast om je middel. En waterdicht, zodat niets tijdens je trip te gek is. Of je nu naar een skeelerwedstrijd gaat, een weekendje gaat reizen of voor jouw urban trip van werk naar huis.

  Meer info
 2. Airflow skate rugzak

   79,50

  Met de Cádomotus Airflow skeelertas op je rug ben je cool, voel je je vederlicht en heb je alle skeelerspullen bij je. De skeelertas is licht, vormt ergonomisch om je rug en je klikt hem vast om je middel. Of je nu naar een wedstrijd gaat, een weekendje gaat reizen of voor jouw urban trip van werk naar huis, deze skatetas doet zijn werk.

  Meer info
 3. Versatile sporttas voor inline skaters

   119,50

  Een topper, deze rugzak. Hier kun je overal mee naar toe. De meest veelzijdige sporttas op de markt. De enige tas die je vanaf nu nodig hebt als je aan skeeleren doet. Veel, heel veel ruimte, en voor al je spullen een eigen vak.

  Meer info
 4. Airflow Fietsrugzak

   79,50

  Deze fietstas is gemaakt om al je fietsspullen handig in op te bergen. Of dat het dagelijkse woon-werkverkeer is, een vakantie in de bergen of als handbagage voor in het vliegtuig. Deze fietsrugtas kan alles hebben. In de rug van de tas is een ultralicht frame toegepast, waardoor de rugzak niet plat op je rug hangt. Dit geeft ventilatie, voorkomt zweet, is comfortabel en dankzij de straps om je middel zit de tas stabiel op je lijf. Heerlijk om te dragen! Niet voor niets is dit de best verkochte tas in de schaatssport.

  Meer info

De Cádomotus skeeler rugzak is al jaren de best verkochte skate accessoire die er is. In twee versies, een super lichte skate rugzak en een waterdichte skate rugzak, zijn dit de enige echte skate rugzakken die er zijn. Robuust, comfortabel en functioneel. Met speciale vakken voor specifieke skatespullen. Zowel voor urban als inline speed. Berg je skeelers netjes op in de zijvakken.

We hebben geleerd door de jaren heen; de skeeler rugzakken waren nog nooit zo sterk, duurzaam en handig. Je skates en skeelerhelm hang je aan je zak en je kleren blijven schoon in de tas. Ook te gebruiken als schaatstas.