Sportkleding | Fila Schaatskleding en Skeelerkleding

 1. cap 'CadoMotus'

   20,00
  Light-weight moisture wicking performance cap. Meer info
 2. Fila aero speedsuit FLUO

   99,50
  Skeelerpak in een nieuwe stijl ontworpen door Cádomotus en Fila Meer info
 3. Fila tec-race jacket BLUE

   84,50
  Slim fit en goede pasvorm Meer info
 4. Fila tec-race jacket FLUO

   84,50
  Slim fit en goede pasvorm Meer info
 5. Fila tec-race jacket PINK

   84,50
  Slim fit en goede pasvorm Meer info
 6. Fila tec-pants BLUE

   79,50
  Houdt je spieren warm voordat je alles uit de kast haalt Meer info
 7. Fila tec-pants FLUO
  Niet in voorraad

  Fila tec-pants FLUO

  Niet in voorraad

   79,50
  Deze Cádomotus-Fila ritsbroek houdt je spieren warm voordat je alles uit de kast haalt Meer info
 8. Fila tec-pants PINK
  Niet in voorraad

  Fila tec-pants PINK

  Niet in voorraad

   79,50
  Houdt je spieren warm voordat je alles uit de kast haalt Meer info
 9. Fila aero speedsuit RED

   99,50
  Cádomotus en Fila werken sinds twee jaar samen exclusief aan de stijlvolle kledinglijn voor inline-skaters, bestaande uit een snelpak, jack en ritsbroek. High-tech, aerodynamisch betere exposure van logo's en écht atletisch. Naast de drie kleuren geintroduceerd in 2016 is daar nu een rood snelpak bijgekomen. Ook dit pak is gebaseerd op de nieuwste technologie door Fila toegepast in de schaatspakken van het Nederlandse team, op weg naar de Olympische Spelen van 2018. Fila werkt daarnaast met het professionele wielerteam Lotto-Jumbo. In dit pak ben je sneller en voel je je sneller. Meer info
 10. Fila aero speedsuit BLUE

   99,50
  High-tech, aerodynamisch betere exposure van logo's en écht atletisch Meer info

Cádomotus Pure Skating staat voor een pure sportbeleving. Je grenzen verleggen en je goed voelen. Cádomotus’ dames en heren skeelerkleding, schaatskleding en lifestyle items helpen je daar bij. Want er goed uit zien is onlosmakelijk verbonden aan lekker sporten. Zowel tijdens het sporten als onderweg er naar toe.

We gaan wel verder dan fashion, want uiteindelijk moet kleding functioneel zijn. Daarom werken we samen met Fila, dat als sponsor van #teamNL op de Olympische Spelen onze atleten kleedt en al jaren verbonden is aan schaatsteam LottoNL-Jumbo en de nationale schaatsselectie. Samen met Fila ontwierpen we schaatskleding en skeelerkleding met heel herkenbaar Cádomotus design.

Wat maakt sportkleding functioneel?

 • Het begint met aerodynamica. Je hebt geen seconde te verliezen. Fila werkt met kampioenen als Sven Kramer aan de beste aerodynamische snelpakken.
 • Deze snelpakken onderscheiden zich vooral in pasvorm. Schaatspakken en skeelerpakken van Cádmotus stimuleren je om in de juiste houding te zitten.
 • De details maken het verschil. Onze skeelerpakken hebben een back zipper, een rits op de achterzijde. Het bewijst je status als ambitieuze atleet, én maakt de logo’s van jouw sponsoren beter zichtbaar.