MIA Sportkleding Collectie

MIA Sportkleding Collectie

WIJ ZIJN ALVAST BEGONNEN MET DE ZOMER SALE VAN ONZE FILA SPORT KLEDING!

De MIA-sportkleding haalt bij iedere vrouw de inner athlete naar boven. Merel, Iris en Lisa hebben, in samenwerking met het populaire merk Fila, sportkleding ontworpen voor alle dames die comfort belangrijk vinden maar ook graag een hippe sportoutfit dragen.

De collectie bestaat uit dames fietskleding, hippe fitnesskleding, hardloopkleding voor vrouwen een skeelerpak, accessoires zoals een stijlvolle dames fietshelm en een dames schaatspak. Merel, Iris en Lisa weten wat dames prettig vinden: een fietskleding set zonder snijdend elastiek bij de benen, een hardloop outfit met een broek die niet afzakt en stof waarin geen nare geurtjes blijven hangen. Betaalbare, draagbare kleding van maat XS tot maat XXL, zodat iedere dame haar inner athlete kan vinden.

 1. MIA Soft Flask 250ml

   14,50
  De MIA Soft Flask is ideaal als je water mee wil nemen en in beweging bent, of je nu aan het hardlopen, fietsen of skeeleren bent Meer info
 2. Drink Bottle 600ml

   9,50
  Our soft and easy to squeeze bottle with a large and soft silicon nozzle (big mouth) that provides more water flow. Effortless to use and leak proof. Our bottle makes staying hydrated easy! Featured with at twist lock cap for easy use and cleaning. Meer info
 3. Cádomotus Delta fietshelm voor dames

   89,50

  Bij een mooie, vrouwelijke fietsset hoort natuurlijk ook een stijlvolle dames fietshelm!

  Deze hippe lichtgewicht Cádomotus Delta dames fietshelm voor wielrennen en mountainbike is extreem ventilerend en heeft de perfecte pasvorm. Want vooral met hete dagen wil je natuurlijk het hoofd koel houden tijdens de training en dat lukt met de Delta! De ventilerende gaten zijn afgesloten met mesh waardoor er geen vieze beestjes in je haar zullen vliegen. Kies uit één van de twee vrolijke kleurtjes en match met je andere Mia-kleding!

  Lees ook de review van de Delta helm op Racefietsblog.nl

  Meer info

Filosofie

Merel, Iris en Lisa zijn marathonschaatsters op het hoogste niveau, zij dromen van de Elfstedentocht. Om de doelen te bereiken wordt er in de zomer ook geskeelerd, gefietst en hardgelopen. Omdat de meiden geen ‘profs’ zijn, werken en studeren ze er nog naast, en dat is soms best zwaar. Toch weten ze hoe lekker het is om na een lange werkdag nog de fiets op te stappen en dit gevoel willen ze graag delen met andere vrouwen. MIA staat dan ook voor ‘My Inner Athlete’ en drukt uit dat in elke vrouw een atleet schuilt, hoe druk je ook bent met werk, school of het gezinsleven. Want het leven draait om balans, nietwaar? Zo zoeken zij de balans tussen strijden voor de winst en plezier maken; tussen hard trainen en lekker sporten.

Samenwerking FILA

Het populaire merk FILA haakt graag aan bij die filosofie en de samenwerking leidt nu tot een mooie collectie met draagbare sportkleding voor álle vrouwen. FILA is ook verantwoordelijk voor de kleding van de Nederlandse Schaatsbond en weet dus precies wat topatleten belangrijk vinden. Met de vrouwelijke toevoegingen van Merel, Iris en Lisa is de MIA-collectie precies afgestemd op de wensen van vrouwen.

Volg de activiteiten van de MIA ladies op Instagram