Skeelerkleding

Skeelerkleding

Dit zijn ze, de drie items die je niet kan missen in je garderobe als je van skeeleren houdt. Een race pak, een heerlijk jack en de warme ritsbroek. Cádomotus ontwikkelde met het fashion sportmerk Fila een lijn voor inline skaters. Het snelste pak ter wereld, een heerlijk opwarm jack en handige ritsbroek voor als het net niet warm genoeg is.

 

De pakken zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Rood, blauw, geel (fluo), roze, paars en oranje. Voor dames, heren, kinderen en recreanten.

 

FILA is niet alleen een van de grootste en populaire fashion merken in Azië en Europa, maar ook supplier van het Olympische schaatsteam. Het speedsuit is ontworpen door de beste designers uit deze sport en gebaseerd op wat onze atleten dragen tijdens de Olympische Spelen in Korea. Fila werkt daarnaast met het professionele wielerteam Lotto-Jumbo.

  1. Soft Flask 250ml

     14,50
    Deze flexibele drink fles vormt zich naar je lichaam en zit dus veel comfortabeler in je rugpocket. Geen gedoe meer met een bidon aanpakken of een klotsende petfles in je nek. De Cadomotus Soft Flask neem je makkelijk mee. Meer info

Fila en Cádomotus skeelerkleding. Update je sportgarderobe met functionele, duurzame skeeler kleding met een perfecte fit en voel je net zo snel als onze team skaters. In samenwerking met topmerk Fila hebben we een speciale inline skate collectie samengesteld, met jacks, t-shirts, inrijbroeken en casual wear. Je ziet er niet alleen op de piste, maar ook ernaast gesoigneerd en goed uit.