Skeelerkleding

Skeelerkleding

Dit zijn ze, de drie items die je niet kan missen in je garderobe als je van skeeleren houdt. Een race pak, een heerlijk jack en de warme ritsbroek. Cádomotus ontwikkelde met het fashion sportmerk Fila een lijn voor inline skaters. Het snelste pak ter wereld, een heerlijk opwarm jack en handige ritsbroek voor als het net niet warm genoeg is.

 

De pakken zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Rood, blauw, geel (fluo), roze, paars en oranje. Voor dames, heren, kinderen en recreanten.

 

FILA is niet alleen een van de grootste en populaire fashion merken in Azië en Europa, maar ook supplier van het Olympische schaatsteam. Het speedsuit is ontworpen door de beste designers uit deze sport en gebaseerd op wat onze atleten dragen tijdens de Olympische Spelen in Korea. Fila werkt daarnaast met het professionele wielerteam Lotto-Jumbo.

 1. Fila aero speedsuit BLUE

   99,50
  High-tech, aerodynamisch betere exposure van logo's en écht atletisch Meer info
 2. Fila tec-race jacket BLUE

  Van: € 84,50

  Speciale prijs  67,60

  Slim fit en goede pasvorm Meer info
 3. Fila tec-pants BLUE
  Niet in voorraad

  Fila tec-pants BLUE

  Niet in voorraad

   79,50
  Houdt je spieren warm voordat je alles uit de kast haalt Meer info
 4. Cadomotus-Fila WT cycling jersey

   69,50
 5. Cadomotus-Fila WT cycling shorts

   99,50
 6. Fila tec-race jacket FLUO

  Van: € 84,50

  Speciale prijs  50,70

  Slim fit en goede pasvorm Meer info
 7. Fila tec-race jacket PINK

  Van: € 84,50

  Speciale prijs  33,80

  Slim fit en goede pasvorm Meer info
 8. Fila aero speedsuit RED

   99,50
  Cádomotus en Fila werken sinds twee jaar samen exclusief aan de stijlvolle kledinglijn voor inline-skaters, bestaande uit een snelpak, jack en ritsbroek. High-tech, aerodynamisch betere exposure van logo's en écht atletisch. Naast de drie kleuren geintroduceerd in 2016 is daar nu een rood snelpak bijgekomen. Ook dit pak is gebaseerd op de nieuwste technologie door Fila toegepast in de schaatspakken van het Nederlandse team, op weg naar de Olympische Spelen van 2018. Fila werkt daarnaast met het professionele wielerteam Lotto-Jumbo. In dit pak ben je sneller en voel je je sneller. Meer info
 9. Fila tec-race jacket RED

  Van: € 84,50

  Speciale prijs  67,60

  Slim fit en goede pasvorm Meer info
 10. Soft Flask 250ml

   14,50
  Deze flexibele drink fles vormt zich naar je lichaam en zit dus veel comfortabeler in je rugpocket. Geen gedoe meer met een bidon aanpakken of een klotsende petfles in je nek. De Cadomotus Soft Flask neem je makkelijk mee. Meer info
 11. Fila aero speedsuit Mia-Cadomotus Team

   99,50

  Ons wedstrijdpak, voor de topatleten van onze world teams, maar ook voor jou. Onze Cadomotus MIA kledinglijn is bedoeld voor meiden die het beste willen, maar ook het mooiste. En dit is het mooiste outfit van het peloton. Ontworpen en warm aanbevolen door onze MIA atleten

  Meer info
 12. Fila aero speedsuit World Team
  Niet in voorraad

  Fila aero speedsuit World Team

  Niet in voorraad

   99,50

  Cádomotus en Fila hebben een hechte samenwerking. Eén die zich richt op functionaliteit, innovatie en design.


  Samen ontwikkelden we een exclusieve en stijlvolle kledinglijn voor inline-skaters, bestaande uit een snelpak, jack en ritsbroek. Het snelpak is gebaseerd op de nieuwste technologie door Fila toegepast in de schaatspakken van het Nederlandse team, op weg naar de Olympische Spelen van 2018. Fila werkt daarnaast met het professionele wielerteam Lotto-Jumbo. In dit pak ben je sneller en voel je je beter.

  Meer info

Fila en Cádomotus skeelerkleding. Update je sportgarderobe met functionele, duurzame skeeler kleding met een perfecte fit en voel je net zo snel als onze team skaters. In samenwerking met topmerk Fila hebben we een speciale inline skate collectie samengesteld, met jacks, t-shirts, inrijbroeken en casual wear. Je ziet er niet alleen op de piste, maar ook ernaast gesoigneerd en goed uit.