Store-credits sparen met #Cádo Motusstorecredits

Als je jouw enthousiasme en positieve ervaringen met onze producten weet over te brengen aan vrienden, clubgenoten of familie kan je daarmee Store Credits verdienen. Als één van hen besluit ook een product bij ons te kopen ontvang jij een tegoed op je account in de vorm van Store Credits.

Hoe werkt het sparen van store-credits?

1. Diegene die naar aanleiding van jouw overtuigende verhaal besluit om product(en) bij ons te kopen moet jouw emailadres (waarmee je bij ons bekend bent) in combinatie met de hashtag #Cádo Motusstorecredits vermelden op de checkout pagina. In de afbeelding hieronder staat aangegeven waar het email adres ingevuld kan worden.

2. Zodra deze bestelling van minimaal €50 afgerekend en verstuurd is ontvang jij binnen 14 dagen 15 Store Credits op je account. De Store Credits worden alleen verstrekt voor bestellingen van nieuwe klanten en niet voor vervolgbestellingen.

3. Bij jouw eerstevolgende bestelling kan je de 15 Store Credits inwisselen tegen €15 korting op je bestelling.

Hoe meer mensen jij motiveert om producten bij ons te kopen, hoe meer je verdient! Je adviseert anderen en krijgt er zelf ook een cadeautje voor, een echte win-win situatie dus. Met deze actie willen we jou bedanken voor het delen van je ervaringen met Cádo Motus.

Naast het motiveren van anderen om bij ons producten te kopen kan je ook store credits sparen door productbeoordelingen te plaatsen op onze site. Wij belonen het plaatsen van een goedgekeurde review door 5 store credits te plaatsen op jou account. Een goede review telt tussen de 100 en 200 woorden en is altijd eerlijk. Je begint bijvoorbeeld met de eerste indruk van het product, daarna kan zo specifiek mogelijk je vertellen wat jou ervaring is. Je kan afsluiten met een eindoordeel of advies aan de lezer.

We verstrekken maximaal 5x5 store-credits per account.

Invullen emailadres Cádo Motus Store Credits