Triathlon helm

De beste triathlon helm kopen? De Omega fietshelm is een aerodynamische fietshelm en is speciaal geschikt voor triatlons. Deze goed geventileerde aero helm heeft een geïntegreerde vizier. Het vizier is bevestigd met 3 sterke magneten en is tijdens de transitie ook makkelijk en snel af te nemen. Dit kan belangrijke tijdswinst opleveren. De superlichte Omega fietshelm is Winnaar van de BikeMotionAward 2018! Kortom de ideale triathlon fietshelm voor de veeleisende triatleet. 

 1. Omega Triathlonhelm & Tijdrithelm

  Vanaf:  179,50

  Tot: € 244,00

  De Omega fietshelm is een aerodynamische fietshelm geschikt voor de tijdritten en triathlons! Een tijdrithelm die officieel goedgekeurd is met een mooie aerodynamische belijning. De Omega fietshelm is een goed geventileerde helm die ook erg in trek is bij tijdritten vanwege het geïntegreerde vizier. Deze wordt simpel bevestigd met 3 sterke magneten en is in een handomdraai af te nemen en op de helm te plaatsen, waarbij de aerodynamische belijning behouden blijft. Met het vizier in deze opgeborgen positie is de helm ook heel makkelijk op en af te zetten. Dit kan belangrijke tijdswinst opleveren tijdens de transitie omdat het gestuntel van een triathlon helm met vast vizier voorkomen wordt. Ook biedt het losneembare vizier van deze triathlonhelm de mogelijkheid om water in je gezicht te spuiten tijdens warme zomerse omstandigheden.

  De Omega Tijdrithelm & Triathlon Fietshelm is superlicht met 315g inclusief de high definition lens en Winnaar van de BikeMotionAward 2018 voor meest innovatieve product!

  Meer info